vrijdag 23 juli 2010

Essie love dovie.

Het lakje van Essie - Love Dovie 688 is mijn favoriete nagellakje van dit moment. Het is een flamingo roze lakje, een echt meisje-meisje lakje! Ik vind het een leuk fris en zomers kleurtje. Ik wilde al heel lang Essie nagellakjes hebben en laatst bestelde ik er twee bij Mumi. Ze kosten daar €9,75, een stuk goedkoper dan de oorspronkelijke prijs.

Als ik dit lakje aanbreng gebruik ik eerst een basecoat van de Hema, dan lak ik het Essie lakje in twee laagjes, en als laatste breng ik een topcoat van de Hema aan. Op deze manier blijft de lak heel goed en lang zitten :).

Op deze foto's, zie je goed dat twee laagjes nagellak precies goed is. Het is een mooi crème nagellakje, and I love it! Ik kan echt een hele tijd naar mijn nagels staren, omdat ik gek ben op dit lakje. De Essie lakjes zijn van zeer goede kwaliteit en dat merkte ik ook goed tijdens het lakken. Het lakje droogde namelijk super snel, dat was ik helemaal niet gewend. Haha
In ieder geval weet ik zeker dat ik dit lakje veel ga gebruiken.

Liefs, Lotte

Bron: de bovenste foto komt van de Essie shop

1 opmerking:

  1. dat lakje lijkt op een lipstick van de hema die ik altijd op heb.. hahaha :P

    BeantwoordenVerwijderen

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.