dinsdag 27 juli 2010

Rituals Sunrise scrub

Vorige week ben ik wezen shoppen in Groningen, natuurlijk liep ik ook even de Rituals binnen. Er waren een aantal producten in de aanbieding en daar zat deze scrub ook bij. Normaal kost deze scrub €8,90, ik betaalde er €6,25 voor. Een redelijke prijs voor een body scrub, vind ik zelf.
Ze hadden verschillende scrubs, maar ik koos voor de Sweet orange & Cedar.

Dit is wat Rituals over het de scrub verteld:
Geniet van de verrassende combinatie van een reinigende bodyscrub en een verzorgende crème met de Rituals Sunrise Scrub. Verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een jongere huid.

Ik heb de Rituals sunrise scrub voor jullie getest!
In de scrub zit 150 ml, niet super veel voor een body scrub, maar je hebt iedere keer maar een klein beetje nodig. De Sunrise Scrub is een scrub en voedende crème in één, dit vind ik een groot plus punt. Want wanneer je je huid aan het scrubben bent, voed het je huid ook nog eens. Aangezien ik zelf best een gevoelige huid heb, vind ik het wel prettig dat er een voedende crème bij in zit. De geur van de scrub is echt lekker, heel fris en je ruikt de zoete sinasappel er goed door heen.
De scrub is niet te dik en dat vind ik zelf wel fijn, een dikke crème scrub smeert niet lekker, maar deze scrub wel.
Ik scrub de Sunrise Scrub met ronddraaiende bewegingen over mijn natte huid, na het scrubben spoel ik me af met lauw warm water en ik hou een heerlijk zacht huidje over! Ik gebruik de scrub ook gewoon op mijn gezicht, ik scrub dan gewoon wat minder hard en dit gaat prima. Ik gebruik de scrub als ik onder de douche sta, ongeveer 1 keer in de week.


Ik vind het een heerlijke, frisse scrub. Lekker voor in de zomer!

Liefs, Lotte

2 opmerkingen:

  1. Ben wel benieuwd naar de rituals producten, heb er nog geen enkele.
    Deze scrub ziet er wel heel mild uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.