donderdag 29 juli 2010

Sieraden opberg systeem.

Sieraden zijn leuk om te dragen, ze maken je outfit compleet. Ik ben lichtelijk verslaafd aan sieraden. Bij bijna elke shopsessie koop ik wel een stel oorbellen of een leuke armband. Bij mij slingeren ze altijd door heel mijn kamer heen. Ze liggen in verschillende bakjes, laatjes, tasjes en ga zo maar door. Toen er gister bij ons in het dorp een rommelmarkt was, ging ik ook even kijken. En daar vond ik een hele leuke schaal! Hij is perfect om mijn sieraden in te bewaren en ik kocht hem dan ook voor €3,50 een koopje al zeg ik het zelf.


Hij is echt handig, (bijna) al mijn sieraden passen er in en de schaal staat ook nog eens leuk op mijn kamer. Ik ben super blij met dit rommelmarkt aankoopje, hij past erg leuk op mijn kamer. Op de rommelmarkt hadden ze echt nog veel meer leuke dingen. Ik zag ook nog een leuk tafeltjes, die was een beetje in de zelfde style als deze schaal. Ik heb hem toch niet mee genomen, omdat mijn kamer al aardig vol staat.
Shoppen jullie ook wel eens op een rommelmarkt?

Liefs, Lotte

2 opmerkingen:

  1. Jaaa, heerlijk! Ik ben altijd zo nieuwsgierig naar 'het verleden' van de spulletjes. Jammer dat ze het niet kunnen vertellen, haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.