donderdag 12 augustus 2010

Beauty producten geshopt.


Gister had ik eindelijk tijd om bij de kruidvat nagellakjes in te gaan slaan. Toen ik eenmaal bij de Catrice lakjes stond, was serieus het hele schap bijna leeg. Toch kon ik nog één leuk lakje van Catrice inslaan, ik kocht de 180 Hot or Not? Een super knal roze kleurtje. Daarnaast kocht ik een nagellak remover van de Kruidvat zonder aceton.
Ik nam ook een kijkje bij het Essence schap en daar vielen mijn ogen op een paar leuke French glam nail stickers. Daar ga ik een keer een leuke nail art mee maken! Ze kosten normaal €0,99 en nu dus maar de helft, voor zo'n prijsje kan ik het eens gaan uitproberen. Tot slot liep ik tegen een nieuwe Vynil lipgloss van Rimmel aan. Deze waren afgeprijsd voor €7,99 en ik koos voor de kleur: 140 dance with me. Een fel roze kleur met veel shimmer.
Dit waren mijn aankoopjes van de Kruidvat. Niet super veel, maar toch een paar mooie producten.

Ik liep ook nog even bij de Hema naar binnen en ook al heb ik op veel blogs stukjes gelezen over de Jip en Janneke make-up, ik moest toch wat producten van deze collectie aanschaffen. Ik kocht een bronzer en een roze oogschaduw. Deze heb ik voor jullie getest en er een mooie look mee gemaakt, deze komt vanmiddag online!

Liefs, Lotte

1 opmerking:

  1. Ik ben benieuwd naar de look! Ik heb ook de roze oogschaduw en bronzer :) vind de verpakking zoooo leuk hihi

    BeantwoordenVerwijderen

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.