dinsdag 10 augustus 2010

Etos waterproof mascara: Ultra curl & lift


Deze waterproof mascara van de Etos kocht ik een tijdje terug, omdat ik nog geen goede waterproof mascara had. In de zomer is een waterproof mascara een must have. Vooral als je op vakantie gaat, je wilt toch niet hebben dat je mascara uitloopt wanneer je een duik neemt in het zwembad?
Het borsteltje van deze mascara vind ik erg fijn werken, hij loopt een beetje rond en hierdoor raak ik elk haartje. De mascara maakt mijn wimpers vooral een stuk langer, ze gaan er niet echt van krullen en ze worden ook niet heel veel voller. Ik heb de mascara in twee laagjes aangebracht, redelijk snel achter elkaar. Wanneer je te lang wacht of te veel laagjes aan brengt, gaat de mascara klonteren en krijg je spinnenpoten. Dat is echt zo lelijk! Dus zorg dat je snel twee laagjes aan brengt, dan voorkom je die spinnenpoten ook. Die klontjes en spinnenpoten, zie je wel vaker bij waterproof mascara's. Dus ik had het ook wel een klein beetje verwacht. Maar voor 1 of 2 laagjes werkt de mascara dus wel goed. M'n wimpers werden er zichtbaar een stuk langer van.

Links een naakt oog, rechts met Etos waterproof mascara

De mascara kost €3,99 en kun je kopen bij de Etos.
Waterproof make-up producten zijn altijd een ramp om te verwijderen, maar ik heb een hele goede waterproof make-up remover van Oriflame, die ik nog even met jullie wil delen. Dit is absoluut mijn favoriete make-up remover voor mijn waterproof producten.


Hij is heel mild, maar haalt wel alle make-up van mijn gezicht. Ik weet echt niet meer hoe duur deze was, want ik heb hem vorig jaar besteld. Mijn moeder besteld de Oriflame producten altijd bij een vriendin van haar.
Welke waterproof mascara gebruiken jullie?

Liefs, Lotte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.