vrijdag 20 augustus 2010

Ik ben nu op vakantie, wat nam ik mee?


Ik ben op dit moment al onder weg naar mijn vakantie bestemming Texel, het zonnetje schijnt dus de dag begon goed. Toen ik gister mijn koffer aan het pakken was, dacht ik dat het misschien leuk zou zijn om even mijn beauty spulletjes te laten zien. (De dingen die ik mee neem op vakantie)
Ik neem niet super veel mee, want we zitten op een camping en ik vind het ook zo wat om met mijn hele beauty voorraad naar het douchegebouw te lopen. Nee dat is veel te veel gedoe, dus ik neem een paar producten mee die ik dagelijks gebruik.

Als eerste neem ik mijn foundation mee, ik gebruik de 10 hours sleep effect van Bourjois. Deze gebruik ik al jaren en past perfect bij mijn huid. In de zomer heb ik hem altijd één tintje donkerder, omdat ik dan zelf ook wat bruiner ben. Ik neem een bronzing powder van ELF mee, en een blush van L.A. colors. Bij de blush zit al een klein kwastje, dat vind ik wel handig voor op vakantie. Want om nou al mijn kwasten mee te nemen, vind ik ook niet zo handig.

Voor mijn lippen neem ik natuurlijk mijn rosebud salve mee, een must have voor op vakantie! En ik neem een lipgloss van de Hema mee.
Ik neem ook één nagellakje mee, vooral als mijn huidige nagellak er af is. Ik loop eigenlijk nooit zonder nagellak. Dus ik moest hem wel mee nemen. Ik neem een lakje van Essie mee, in de kleur Lovie dovie.
Verder zie je nog wat wattenschrijfjes en een bodylotion. Ik neem een klein kwastje mee die ik gebruik voor de bronzer en misschien voor de blush. Ik neem een wenkbrauwpotloodje van de Hema mee en een zwarte oogpotlood van NYX. Tot slot nog twee mascara's, een waterproof mascara van de Etos en sexy curves van Rimmel. En dit was het al weer, niet veel toch?

Ik neem ook nog wat verzorgingsproducten mee, maar toen ik de foto's had gemaakt zag ik dat ik de helft vergeten was. Hmm, lekker slim.
Maar voor het idee, toch nog even een foto.


Op de foto zie je mijn tandpasta (m'n tandenborstel lag op dat moment nog in de badkamer), mijn conditioner en shampoo. Daarnaast ligt mijn deo van Neutral, ik ben ontzettend allergisch voor deo's en dit is de enige waar ik geen vervelende reacties op krijg. Onder aan zie je mijn nagellak remover, reinigings doekjes voor mijn gezicht en een droog shampoo.
Natuurlijk hadden mijn dag en nacht crème hier bij moeten liggen, mijn handcrème, zonnebrandcrème en afstersun spray.

Nu hebben jullie toch een beetje kunnen zien wat ik mee heb genomen op vakantie. Ik had ook heel mijn koffer kunnen laten zien, maar dat was een beetje veel werk! haha

Nog even voor de duidelijkheid, ik ben dan wel op vakantie.. Maar er komen elke dag artikeltjes online, dus blijf MadamLotte gewoon volgen. Ook kun je gewoon je reacties achter laten, dan vind ik alleen maar leuk om terug te lezen als ik thuis kom :) Ik kan alleen niet terug reageren, maar dat zal ik direct doen wanneer ik terug ben.

Geniet nog even van jullie vakantie, nieuwe school/werk week of wat dan ook. Tot volgende week vrijdag!

Liefs, Lotte
 

3 opmerkingen:

  1. Hé, ik heb dezelfde foundation, maar die is net op. Ik twijfel of ik deze opnieuw koop, of er nog een betere zou zijn. Wat vind jij?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk om te zien!

    toen ik op vakantie ging nam ik ook nagellak mee, maar was de remover vergeten :p zat ik daar dus met half afgebladerde nagellak

    BeantwoordenVerwijderen

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.