vrijdag 6 augustus 2010

Leuke webshop: Cotton Candies!


Melina is net begonnen met deze te gekke webshop, hier verkoopt ze zelf ontworpen t-shirtjes. Deze leuke webshop wilde ik jullie niet onthouden, want Cotton Candies is een webshop dat elk meisje geweldig zal vinden. Ze verkopen er namelijk fashionable t-shirtjes van 100% katoen met leuke girly en unieke designs. Wat wil een vrouw nog meer..

Het leuke aan Cotton Candies is dat ze er van elke candie maar een paar hebben, zo blijven de t-shirts uniek!


Wat ik zo goed vind aan Cotton Candies, is dat ze een t-shirt naar jouw wensen kunnen maken. Dit gebeurt op aanvraag, zo kun je zelf beslissen hoe groot en welke kleur het t-shirt moet worden. Hoe gaaf is dat! Vind je de positie van het design op je t-shirt niet leuk? Ook hier kun je in mee beslissen.
Ik word erg blij van de leuke t-shirts en tops die Cotton Candies verkoopt, hier een aantal leuke items uit de collectie.


Originals collectie:

Dancewear collection:

Sweet and Sp!cy collection:

Je ziet al dat ze veel verschillende designs verkopen, zijn ze niet leuk? Ik kan echt geen keuze maken.
De prijzen van de t-shirts verschillen van €19,95 en €21,95. Dat is toch een lekker prijsje voor een t-shirt dat je zo ongeveer zelf mag ontwerpen?!

Ik ben erg enthousiast geworden en ik raad jullie zeker aan om een kijkje te nemen op Cotton Candies.
"Een unieke online snoeptrommel gevuld met onweerstaanbare, 100 % katoenen heerlijkheden" (CottonCandies).

Melina, gaat voor mij speciaal een t-shirt ontwerpen met Madam Lotte er op. Ik vind het ontzettend lief dat ze dit voor mij gaat doen, wanneer ik dit t-shirt binnen heb zal ik een artikeltje plaatsen met outfit foto's.

Ik ben benieuwd of jullie ook zo blij worden van deze leuke designs en t-shirts. Neem even een kijkje en laat het me weten!


Liefs, Lotte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.