maandag 16 augustus 2010

L'oréal Elvive nutri gloss shampoo & spray.


De laatste tijd voelt mijn haar erg dof aan en de glans in mijn haren is ver te zoeken. Ik was hier helemaal klaar mee en ging op zoek naar een goede haar verzorging om mijn glans terug te krijgen! Ik ging bij onze drogist langs om een goede shampoo te vinden.


Toen ik de schappen keek zag ik de L'oréal Elvive nutri gloss shampoo staan. Dit is wat de shampoo ons belooft:
"Het geeft een gelijkmatige voeding aan de  haarvezel, zonder het haar te verzwaren. Het geeft het haar de ultieme glans van parels. Het haar is perfect gevoed: de haarvezel wordt keer op keer sterker, vitaler en is als herboren. De haarschubben vormen direct één geheel. Het haaroppervlak wordt gladder en reflecteert het licht optimaal."

Bovenste foto is de shampoo, onderste foto de spray.

Ik kocht de shampoo en heb mijn haren direct gewassen. De shampoo heeft een fijne dikke substantie, dat goed begint te schuimen wanneer er water bij komt. De geur van de shampoo is niet zo bijzonder, gewoon een lekker fris geurtje. Mijn haar voelde direct al een stuk gladder aan, terwijl ik alleen nog maar de shampoo had gebruikt. Ik gebruikte hierna mijn eigen conditioner. Toen mijn haren uitgespoeld en droog waren waren ze inderdaad erg zacht, zachter dan normaal gesproken. Of er ook meer glans was? Hmm, dat vind ik moeilijk te zeggen.
Ik kocht ook de L'oréal Elvive nutri gloss spray, deze ontwarrende spray kun je op vochtig of op droog haar aanbrengen. Ik bracht de spray aan toen mijn haren droog waren en deze spray gaf mijn haar echt een hele mooie glans. M'n haren voelden echt super zacht aan en de glans was duidelijk aanwezig. De spray maakt mijn haren niet vet en dat vind ik wel een pluspunt. Mijn haar was ook niet pluizig.
Ik ben erg tevreden met deze twee producten. Mijn haren kregen er een mooie glans van en voelden super zacht aan! Beide producten hebben mij €3,99 gekost.

Liefs, Lotte


2 opmerkingen:

  1. ik heb die producten ook gehad, ben het helemaal eens met je verklaring!
    Ik heb op dit moment andere, maar ik ga die zeker weer gebruiken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze producten ook en ben er erg tevreden mee.

    BeantwoordenVerwijderen

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.