dinsdag 3 augustus 2010

Mijn eerste china glaze lakje! (Good witch?)


Vorig weekend bestelde ik bij Mumi mijn aller eerste China glaze lakje, namelijk: Good witch? En vandaag kreeg ik het lakje al door de brievenbus, ik kon de postbode wel omhelzen! haha
Ik heb snel mijn vorige nagellak van mijn nagels gehaald, een basecoat aangebracht en het china glaze lakje op mijn nagels gesmeerd. Ik heb hem in twee laagjes perfect dekkend gekregen en tot slot deed ik er een topcoat over heen.

Wat me gelijk op viel, is dat het lakje echt heel snel droog is en daar hou ik nou van. Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig en mijn nagellak beschadigd dan snel. Maar met dit lakje had ik hier niet eens tijd voor. Het is een hele mooie oud roze kleur en het lijkt net als of daar roze glittertjes over heen gestrooid zijn. Het is een lakje dat mooi verzorgd op mijn nagels staat en de glittertjes maken het lakje bijzonder mooi.


Ik kocht het lakje voor €6,95 en dat vind ik een vrij normale prijs voor een lakje. Ik vind het m'n geld zeker waard, want de kwaliteit is top.
Ik had het flesje eigenlijk veel kleiner verwacht, maar toen ik hem in m'n handen had was ik verbaasd over de grote. Er zit 14 ml in.
Jammer genoeg zijn de glittertjes niet goed te zien op de foto. (op de foto lijken het eerder korreltjes) Ik word heel vrolijk van dit lakje, hij smeert ook heel fijn! Ik ben zeker van plan meer China glaze lakjes te kopen, want ik ben er van overtuigd dat de kwaliteit erg goed is :)

Liefs, Lotte

Sorry voor mijn lelijke korte nageltjes, maar ik kon deze nagellak jullie niet onthouden ;)

5 opmerkingen:

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.