maandag 2 augustus 2010

NYX round lipgloss natural.

Laatst heb ik jullie al laten zien hoe mooi ik de NYX round lipgloss strawberry vond. Ik vond de kleur erg mooi en de kwaliteit van de gloss was ook super.
Nu ga ik jullie laten zien wat ik van de NYX round lipgloss natural vind. Deze gloss is een mooie nude lipgloss, die goed te dragen is bij een wat opvallender ooglook of een mooie bruine ooglook. Ik vind nude kleuren echt heel mooi, ik had nog helemaal geen nude kleurige lipgloss. Deze vind ik erg mooi van kleur, hij is een beetje creamy en er zitten geen glittertjes is. De kleur die je in de gloss ziet zitten, komt ook op je lippen. De pigmentatie van deze gloss is erg mooi.

Ik vind de round lipglossjes van NYX fijn om aan te brengen, ze plakken niet en er komt geen vreemde geur van af. Ik vind ze prima werken, ze smeren lekker.
Ik kocht deze nude gloss bij de Boozyshop voor €2,29. Dat vind ik echt een lage prijs, in vergelijking met de kwaliteit van deze gloss. Ik merk dat ik hem vaak pak en hem vaak op mijn lippen smeer. Hij past bij veel verschillende looks en is goed te combineren. Een prima lipgloss voor een prima prijsje!

Liefs, Lotte

5 opmerkingen:

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.