donderdag 26 augustus 2010

Sweet red nails.


Ik heb jullie van de week al laten zien dat er in het verrassingspakket van de Boozyshop een mooie rode nagellak zat. Het is de kleur Sweet treat van Sinful colors. Het is een prachtige diep rode kleur, die onwijs mooi op je nagels staat. Ik ben super blij, dat dit mooie lakje in het pakket zat :)

Ten eerste is het flesje echt enorm groot, er zit namelijk 15 ml in. Het flesje lijkt trouwens precies op die van China glaze, prachtig flesje. Verder is het flesje vrij simpel en kun je de kleur goed zien.

Toen ik de lak op mijn nagels aan het lakken was, was ik blij verrast. Hij was namelijk in één laagje al helemaal dekkend. Dit gebeurt mij niet vaak bij lakjes. Ik vind het een fijn lakje om aan te brengen, hij zat meteen goed op zijn plaats en droogde ook nog eens heel snel.


Volgens mij zijn de lakjes niet meer te koop bij de Boozyshop, dus je zult misschien even verder moeten zoeken. Maar als je dé perfecte rode nagellak zoekt, stop dan met zoeken. Want deze is echt heel mooi en hij werkt ook erg prettig.
Oke, dit lijkt wel een reclame stukje? haha. Maar ik wordt gewoon zo enthousiast van dit lakje :)
Hebben jullie ook een favoriete rode nagellak?

Liefs, Lotte

5 opmerkingen:

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.