maandag 2 augustus 2010

Voet verzorging met Rituals foot spa producten.


Ik vind het belangrijk dat mijn voeten er in de zomer goed verzorgd uit zien. Wanneer het warm weer is, loop ik alleen maar op mijn slippertjes of sandalen. Ik vind het heerlijk om op m'n blote voeten rond te huppelen.
Ik laat jullie hier zien, hoe ik mijn voeten verzorg met de producten van Rituals spa. Ik kocht dit setje toen ik in Groningen was. Het lag bij de kassa en ik dacht "laat ik dit eens uit proberen!"

Links op de foto de scrub, rechts op de foto de footbalm.

Stap 1.
Ik begin met het reinigen van mijn voeten. Ik neem eerst een lekker warm voetenbadje. Dit doe ik door mijn voeten in lekker warm water te dompelen en in te smeren met een lekker zeepje. Hier gebruik ik een cupcake zeepje van The beauty bakery.

Stap 2.
Na het reinigen van mijn voeten, droog ik mijn voeten af. Het is namelijk de bedoeling dat je deze scrub op droge voeten aan brengt. Ik verdeel de scrub over mijn voeten en begin met rond draaiende bewegingen te scrubben. Ik scrub de bovenkant en onderkant van mijn voeten. De scurbdeeltjes voelen lekker aan, je kunt jezelf gelijk even een voetmassage geven! De geur van de scrub is wel heel sterk, maar wel lekker fris. Hij rook een beetje naar mint.

Stap 3.
Na het scrubben en de voetmassage spoel ik eerst mijn voeten af en droog ik ze met een handdoek. Ik smeer mijn voeten lekker in met de voetenbalm van Rituals. Hmm deze is echt heerlijk, hij maakt je voeten echt heel zacht. In het zakje zit precies genoeg voor 2 voeten.

Stap 4.
Tot slot lak ik mijn teennnagels in een leuk kleurtje en ze zijn klaar om zich te vertonen in leuke slippertjes!

De Rituals foot spa (footscrub en foot balm) zijn te koop bij de Rituals winkels en kosten daar €2,95. Je kunt de producten maar 1 keer gebruiken, maar daar is het bedrag ook naar.

Liefs, Lotte

3 opmerkingen:

  1. Oh dat is echt goedkoop :O Ik moet zoiets ook hebben. Hou er ook van om in de zomer gewoon lekker op blote voeten te lopen, en buiten altijd slippers aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh wat leuk ;)
    moet ik zeker ook is proberen :D

    BeantwoordenVerwijderen

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.