vrijdag 1 oktober 2010

Top 3, Favoriete gezichtspoeders.


Vandaag wil ik graag mijn top 3 van favoriete gezichtspoeders met jullie delen. Ik vond het moeilijk om echt een keuze te maken, daarom heb ik voor een blush, bronzer en een Stay matte powder gekozen.
Ik heb gekozen voor de producten die ik bijna dagelijks gebruik, deze producten gebruik ik het meeste.

Ik heb gekozen voor de blush van Gosh, Stay matte pressed powder van Rimmel en de Jip&Janneke bronzer van de Hema.


Als eerst wil ik jullie even de swatches van deze producten laten zien.
Links de blush van Gosh, in het midden de stay matte powder, rechts de J&J bronzer.
(Ik heb de poeders vrij dik aangebracht, zodat de kleuren goed zichtbaar zouden zijn.)

Blush van Gosh, 39 electric pink.
In dit artikel konden jullie al een review van deze mooie blush zien. Dit is één van mijn eerste blushes geweest en ik ben nog steeds een grote fan van deze blush! De kleur is echt roze, gewoon zoals het hoort te zijn. Er zitten hele kleine shimmertjes in, maar dan moet je wel heel goed zoeken. Hij is voornamelijk mat. Een mooie roze blush, die ik eigenlijk dagelijks gebruik. Hij geeft een mooi kleurtje aan mijn appelwangetjes en dat is precies wat een blush hoort te doen. Ik vind hem erg mooi en hij is ook niet te knal. Sommige blushes zijn snel te knal voor dagelijks gebruik, maar deze blush is precies goed.

Stay matte pressed powder van Rimmel, 003 peach glow.
Een goede matterende poeder is echt een must have. Ik heb zelf een vrij droge huid en daarom zoek ik altijd een foundation die mijn huid niet uitdroogt. Deze foundation glimmen vaak wel, daarom gebruik ik altijd een matte poeder achter af. Deze Stay matte pressed powder van Rimmel is al een hele tijd mijn favoriet. De poeder is vrij vast en gaat niet korrelen. De kleur is bijna niet te zien op je gezicht, maar hij matteert je gezicht wel. Ik vind dit een hele fijne gezichtspoeder en daarom staat hij in mijn top 3.

Jip & Janneke bronzing powder van de Hema, 01 Terra.
In dit artikel konden jullie al een soort van review zien van de bronzing powder. Deze bronzer van de J&J collectie van de Hema is absoluut mijn favoriet. Het is een vrij matte bronzer, die heel goed bij mijn huid past. Mijn huid is licht, maar niet extreem. Ik vind het zelf fijn om de kleur van je bronzer op te bouwen. Met deze bronzer is dit heel goed mogelijk, de kleur is niet te donker en daarom geeft hij een natuurlijk kleurtje aan mijn gezicht. Ook dit is een vaste poeder, die niet snel gaat korrelen. Het is voor mij de perfecte bronzer, hij geeft mij een natuurlijk kleurtje en dat is ook wat ik verwacht van een bronzer.

Wat zijn jullie favoriete gezichtspoeders?

Liefs, Lotte

2 opmerkingen:

  1. "Ik heb gekozen voor de producten die ik bijna dagelijks maken" klein foutje! maar leuk artikeltje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Mijn poeders: Ook rimmel stay matte en een blush van the body shop

    BeantwoordenVerwijderen

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.