donderdag 4 november 2010

Nieuwe cosmetica collectie H&M

Naast de nieuwe kleding collectie 'Let's party' van de H&M, ligt er nu ook een nieuwe beauty collectie in de winkels.
De producten van deze collectie zitten in een feestelijke en wat chique verpakking. Ze zitten verpakt als allemaal kleine cadeautjes. Wanneer er veel aandacht besteed is aan het uiterlijk van een product, vind ik dit groot plus punt. Want tja, het oog wil ook wat.

De collectie bevat een aantal producten die niet in de normale collectie te vinden is. Zo zijn er twee verschillende pakketjes, waarin een oogschaduw trio in zit en een lipgloss. De gloss en de oogschaduw zijn goed met elkaar te combineren. Verder bevat deze collectie ook nog een lipgloss in de vorm van een kerstballetje. Dat ziet er toch leuk uit?
Ook zit er een bronzing powder in deze collectie verwerkt. Ik vind dat de bronzer er erg mooi uit ziet. Er zit een mooi motief in het product verwerkt en er zit een poederkwastje bij.
Wat ik heel leuk vind aan deze collectie, is het nagelpakketje. In het pakketje zit een nagelcrème, een handcrème, een vijl en een bokkenpootje. Dit is echt een leuk pakketje om cadeau te geven! De make-up tasjes in deze collectie zien er ook erg mooi uit. Ze zijn er in het zwart en goud. Tot slot zit er nog pakketje in deze collectie met een showercream, bodylotion en een bodycream. Ook al zo leuk om weg te geven!

Ik vind deze feestelijke beauty collectie van de H&M erg leuk. Er zitten mooie producten bij en het uiterlijk van deze collectie is erg mooi. Ben je nog opzoek naar een leuk cadeautje voor een mooi prijsje? Neem dan een kijkje bij deze collectie van de H&M.

Liefs, Lotte

8 opmerkingen:

 1. Leuke producten ! Dat nagelpakketje is wel leuk als cadeautje ja =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel een mooie collectie, zeker de bronzer, die is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow leuk!! De lipgloss is gaaf! Of is het geen lipgloss?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk! Onvoorstelbaar dat het van H&M is :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die lipgloss bol met het tasje zijn wel leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.