maandag 17 januari 2011

Afvallen: Mijn eerste week zit er op!


Mijn eerste week zit er op, gelukkig! Het begin is altijd lastig en dat was het ook wel, voor al met de tussendoortjes. Maar het is verder hartstikke goed gegaan en ik ben best wel trots op mezelf. Kijk snel naar dit filmpje, om te zien hoeveel ik kwijt ben.
Helaas loopt het geluid niet steeds gelijk met het beeld, geen idee hoe dit is gekomen, heb namelijk niets aan het geluid bewerkt.

12 opmerkingen:

 1. Hey Lotte!
  Heel veel succes! Ben je naar een dietiste geweest? Je moet namelijk uitkijken dat je niet te weinig gaat eten want je lijf heeft wel brandstof nodig als je gaat sporten, leren etc. Fijn dat de eerste week zo goed is gegaan! Succes! X DIonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedzo! :D Keep on going, ik zorg wel dat je zaterdag geen koekjes, snoepjes, chocola of chips koopt! Of eet! hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Dionne, ik ga niet naar een dietistme maar ik zorg wel dat ik genoeg binnen krijg. Ik weet hoe belangrijk het is, dus wanneer ik sport zorg ik er voor dat ik wat meer heb gegeten, of ik eet bewust pasta. Bedankt voor de tips in ieder geval :)

  @Noenke, hee nienk! Ja hou me maar in de gaten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel veel suc6

  ik heb een vraag ik heb me net ''aangemeld'' bij jouw bloglovin, volg ik je nu? en hoe werkt dit precies, en wwaar kan ik me e-mail eigenlijk 8laten bij comments?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Laura, ja je volgt me nu! Als je op Follow heb geklikt, dan klopt dat. je kunt nu dagelijks een kijkje op bloglovin nemen en dan kun je heel snel verschillende update's van verschillende blogs bekijken. Dus hoe meer blogs je volgt, hoe leuker het is! Als je een google-acount neemt kun je volgens mij je email achterlaten. en als je verder vragen hebt, kun je me altijd mailen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed gedaan joh! De beste manier om af te vallen is om normale porties te eten en gezond te eten en jezelf af en toe iets lekkers gunnen. Dus je eetpatroon veranderen. Dan val je misschien langzaam af, maar wel blijvend en kom je vanzelf op je idiale gewicht. Volgens mij ben je goed bezig! Om het langer vol te houden, geef je zelf 1x echt lekker in het weekeinde.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. success,, =D veel sporten en gezond blijven eten =D !!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supergoed van je! Echt knap, ga zo door!

  Ik ben vorig jaar 20kg afgevallen door zo'n beetje dezelfde methode als jij gebruikt (veel sporten, gezond eten, fruit, water, etc.). Goed vol te houden en bij mij heeft het gewerkt ( + geen jojo-effect)!
  Alleen na de kerst zijn er weer 2 kilo's bijgekomen (haha), dus die moeten er weer af + nog 8 kg om op streefgewicht te komen. Dat lijkt veel, maar ik had echt flink overgewicht. Nu zit ik op gezond gewicht, maar wil graag tussen de 60-65 kg wegen (met mijn lengte van 1.68).

  Ik wens je heel veel succes (en ik doe met je mee)! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Fem90, wauw meid, wat ontzettend knap van je! Dit soort berichten motiveren mij dus echt om door te zetten. We gaan er samen voor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel veel succes Lotte, je kan het! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaat zo te zien goed =) Nog veel succes toegewenst :D

  BeantwoordenVerwijderen

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.