zondag 30 januari 2011

Make-up look van vandaag


Het artikel van vandaag komt per ongeluk wat later online dan de bedoeling was, maar beter nu dan nooit! Ik wil jullie vandaag een look laten zien, die ik erg geslaagd vind. Ik heb hierbij voor een look gekozen met aarde tinten en shiny roze lippen.


Hier zie je alle producten die ik voor deze look heb gebruikt. Ik gebruikte mijn studio sculpt foundation van MAC. Dit heb ik afgepoederd met een poeder van Maybeline. Hierover bracht ik een cream blush aan van ELF. Om de oneffenheden weg te werken, bracht ik wat concealer aan.
Voor de ooglook gebruik ik het Chaos palletje van Sleek. Hieruit gebruikte ik de witte kleur als highlighter en de donker groene kleur voor in mijn crease.
Voor mijn ogen gebruikte ik een klein palletje van Bourjois, hier in zit een bruine kleur met donker groen. De bruine kleur bracht ik aan over mijn gehele ooglid. Om de bruine kleur wat intenser te maken, gebruikte ik een losse oogschaduw van Lime crime in de kleur Diva.


Het mooiste van deze look vind ik zelf de lippen. Ik draag hier mijn mooie lipgloss van Benefit, deze heeft een prachtige 'watermeloen' roze kleur.
Wat vinden jullie van deze look?

Liefs, Lotte

12 opmerkingen:

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.