maandag 28 februari 2011

Nail art creatie: Panter print

Nail art is niet mijn sterkste kant, maar ik vind het gewoon zo leuk om te doen! Ik was wat aan het spelen met mijn nagellakjes en toen besloot ik een nail art te maken met een panter printje. Ik vind hem best goed gelukt en daarom deel ik hem graag met jullie. Het is echt super makkelijk om te maken, ik weet zeker dat iedereen dit kan.


In mijn shoplog die ik laatst liet zien, zagen jullie al dat ik een nieuw panter sjaaltje had gekocht. Dit sjaaltje inspireerde mij voor deze nail art creatie.
Ik heb voor een taupe kleurige basis gekozen, gewoon omdat ik dit zelf mooier vind.

Toen de basiskleur er op zat, heb ik met een witte tip painter stippen gezet op mijn nagels. Dit hoeven geen nette rondjes te worden, want de vlekken van een panter lopen ook niet gelijk. Hoe meer stippen je kan zetten, hoe mooier het effect zal worden. Uiteindelijk zet je met een zwarte nagellak een randje langs de witte vlekjes. Dit randje zet je er niet volledig om heen, je laat een stukje open. Dan alleen nog een topcoat aanbrengen en je panter nageltjes zijn klaar! Appeltje eitje toch?

Dit zijn de nagellakjes die ik heb gebruikt voor deze nail art creatie. Een witte tip painter van Essence. Een taupe kleurige nagellak van Eyeko (Posh polish) en een zwarte nagellak van Essence uit de Denim wanted collectie. Je kunt natuurlijk ook andere kleuren nagellak gebruiken.

Wat vinden jullie van deze nail art creatie?

Liefs, Lotte

14 opmerkingen:

 1. Ik vind het voor iemand die zegt dat ze het niet kan, echt super gedaan haha! Het is echt heel erg leuk geworden en ik vind je er echt heel erg creatief in! Dus van mij mag je niet zeggen dat je het niet kan! (A) Hele leuke foto's!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het meer dan fantastisch.. mag dat ook?

  Ik ben benieuwd naar je volgende creatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ziet er heel leuk uit! Ga ik ook gauw eens proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh, wat leuk! I heart leopard print :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt GE-WEL-DIG!!! Helaas heb ik daar zelf het geduld niet echt voor :p Ik hou het dus maar bij de schoonheidsspecialiste of nepnagels xD

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het echt een geniaal idee! enn... het ziet er ook nog eens mooi uit! Inderdaad wat Djolyn ook zegt... ben benieuwd naar je volgende creatieve idee.

  Het lukt mij echt voor geen meter om mijn eigen nagels netjes te lakken, dus laat staat ook nog bewerken!! Duss... als je ooit nog een proefkonijn nodig hebt, ik bied mij aan! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oee, ziet er leuk uit! Vind de basislak ook erg mooi ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuk! Vaak vind ik de panterprint uit de losse hand leuker dan een konad imageplate haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.