donderdag 10 maart 2011

Ooglook met The body shop baked eyeshadow


Deze prachtige baked eyeshadow van The body shop heb ik al een hele tijd in mijn bezit, maar ik heb er nog nooit een review over geschreven. The body shop verkoopt meerder baked beauty producten, waaronder de oogschaduws en twee blushes. Ik heb de baked eyeshadow in de kleur Jade. Dit is een prachtige mosgroene kleur en een hele donkere oogschaduw met groene glitters.

De verpakking van de oogschaduw ziet er prima uit. Hij is helemaal doorschijnend, waardoor je de oogschaduw goed ziet zitten. De oogschaduw zelf ziet er prachtig uit, er zitten hele mooie kleur overlopen in.

En dan de swatches! Wow wat een pigment en wat heerlijk zacht. Ik ben echt ondersteboven van deze prachtige oogschaduw. De kleur is erg bijzonder. Links zie je een groene kleur, met een kleine blauwe gloed. Rechts zie je een haast zwarte oogschaduw met groene glitters. De oogschaduw bevat veel kleur en ik vind de kleuren ook goed bij elkaar passen. Hier moest ik natuurlijk een mooie ooglook mee maken..

Ik vind de oogschaduw erg fijn en je kunt de look zo heftig maken als je zelf wilt. The body shop verkoopt meerdere kleuren van de baked eyeshadows. De oogschaduw kost 13 euro, maar dan heb je wel een prachtige oogschaduw met veel pigment!

Liefs, Lotte

7 opmerkingen:

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.