donderdag 26 mei 2011

Maak een goedemorgen slinger!

Advertorial


Goede morgen lieve bezoekers!

Zo, dat is een positief begin van de dag toch? Bij veel mensen schiet het er in, de mensen om je heen een goede morgen wensen. Volgens de Nationale Goedemorgenindex wenst minder dan de helft van de Nederlanders elkaar nog een goede morgen. Een goed ontbijt is voor ieder mens belangrijk, maar een positieve groet maakt je dag helemaal goed.


Naast een goed ontbijt geeft een goede morgen groet een mens veel energie voor in de morgen. De simpele groet geeft de mensen om je heen meer positiviteit, productiviteit, onderling vertrouwen en minder irritatie. Door twee simpele woordjes! "Goede morgen" wil jullie stimuleren om anderen vaker een goede morgen te wensen in de ochtend.
Je kunt een Goede morgen slinger maken voor iemand om je heen die het echt verdient. Je moeder die altijd voor je klaar staat, een vriendin die jarig is, je zusje die net klaar is met haar examens of voor wie dan ook. Gun die gene een vrolijke goede morgen groet en een gratis ontbijtje. De leukste slinger wint een hangend ontbijt in de lucht, klinkt dat niet als een hele goede morgen?!


Wie gun jij vandaag een hele goede morgen?!

Liefs, Lotte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.