dinsdag 10 mei 2011

Word een echte DareDevil en win!

Advertorial


Ben jij een echte Daredevil? Sta je wel open voor een uitdaging en ben je klaar om lef te tonen? Met de 24-uur bescherming van Libresse Day&Night maandverband durf je alles aan en ben je klaar om de strijd aan te gaan.
Het is tijd om jezelf en je vriendinnen eens flink uit te dagen in 'The DareDevil game'. Jij kunt een echte DareDevil worden, door dingen te doen die jij eerst absoluut niet durfde. Toon lef en like die leuke gozer op Hyves of facebook, waar je al een tijdje een oogje op hebt. Door zoveel mogelijk dares aan te gaan win je hele coole prijzen! Dit kun je doen door zo snel mogelijk naar thedaredevilgame.nl te gaan, daar kun je je inloggen met je hyves of facebook acount en ga de uitdaging met je vriendinnen aan.
Je kunt een jaarabonnement op de Girlz! winnen, een Ipod touch of mooie prijzen van goSupermodel. Ga dus snel naar The DareDevil game en DURF!

Liefs, Lotte

1 opmerking:

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.