dinsdag 21 juni 2011

Beauty Question: Wat is je meest favoriete en aller fijnste product?

Vandaag heb ik een Beauty Question voor jullie en dit keer stel ik jullie de volgende vraag: Als je één product zou moeten kiezen, die je het aller fijnst vindt, welk product zou dit dan zijn? Dus welk verzorgings product, make-up product is jouw grootste favoriet? Misschien heb je dit product al meerdere keren gekocht, of ben je er juist zo zuinig op omdat je er zo blij mee bent. Ik ben erg benieuwd naar jullie meest favoriete product! Lees verder voor mijn antwoord op deze BQ.
Jullie hebben elkaar al eens op mijn site ontmoet, mijn YSL lipstick en jij als lezer. In dit artikel liet ik jullie al prachtige foto's van deze lipstick zien en natuurlijk mijn review. Want oh oh oh, wat is het toch een juweeltje. Hij staat boven op mijn make-up tafeltje en elke dag pak ik hem eventjes vast. Ik heb hem nu een paar keer gebruikt en ik ben echt nog steeds onder de indruk van de kwaliteit. Hij is zo ongelofelijk romig en de kleur blijft uren op zijn plek. Dus ik kan wel zeggen dat dit mijn meest favoriete product is en misschien zal hij dit wel voor altijd blijven, wie zal het zeggen.

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie antwoorden en jullie fijnste producten, dus laat het me weten in een reactie. En houd je wel aan de regel he, je mag maar één product kiezen ;)

Liefs, Lotte