dinsdag 7 juni 2011

Nagellak giveaway!


Het was weer eens tijd om mijn kamer op te ruimen, op zulk soort momenten kom ik er achter hoeveel beautyproducten ik eigenlijk niet gebruik. Dat gebeurde ook toen ik mijn nagellakstash aan het opruimen was, er zitten zoveel lakjes tussen die ik eigenlijk nooit gebruik. Waarom zou ik ze niet gewoon lekker weggeven aan mensen die ik er wel blij mee maak?! Vandaar deze Giveaway! Lees  verder hoe je kans maakt op deze nagellakjes.


Dit is setje 1 die je kunt winnen


Dit is setje 2 die je kunt winnen


Dit is setje 3 die je kunt winnen

Dat betekend dat ik dus drie setjes ga weggeven. In elk setje zitten nagellakjes van goede kwaliteit, over de meesten heb ik wel een review geschreven. Je vraagt je misschien af waarom ik ze dan weg geef, gewoon omdat ik ze nooit gebruik. En ik vind het zonde om ze alleen maar in mijn nagellakdoos te laten staan.

Je kunt kans maken op een setje, door onder dit bericht een reactie achter te laten, laat me even weten dat je mee doet. Als je bloglovin' hebt, zou ik het tof  vinden als je me volgt en dit bericht liked! Wanneer je twitter hebt, wil ik graag dat je het volgende tweet: RT Maak kans op een nagellaksetje http://t.co/bAzuS2Z, via @Madamlotte

Good luck! Jullie kunnen tot volgende week dinsdag mee doen aan deze giveaway.

Liefs, Lotte