dinsdag 14 juni 2011

Natural eye, met het Too Faced pallet


Vandaag heb ik voor jullie een Natural eye look, die ik maakte met mijn Natural eye pallet van Too faced. Ik ben echt gek op dit pallet en kon dan ook niet wachten om er direct een natural look mee te maken. De kleurtjes uit het pallet zijn erg draagbaar en ik pak het pallet nu vaak voor overdag. Lees verder om te zien hoe ik deze look gemaakt heb.

Al deze producten gebruikte ik voor het maken van deze look. Omdat ik de look vrij neutraal wilde houden, koos ik voor een bruine eyeliner van Catrice. Ook mijn lippen wilde ik mooi nude houden, ik bracht daarom Smokey look van NYX aan.


Het is een vrij neutrale look geworden, die ik graag overdag naar school bijvoorbeeld zou dragen. Mijn groene ogen komen bij deze look goed tot hun recht. Ja, ik ben gek op deze look!


Voor deze look bracht ik Push up aan over mijn gehele ooglid. In mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauwen bracht ik Heaven gemixt met Silk teddy aan. De perfecte combi. In mijn crease bracht ik eerst wat Sexpresso aan en later blende ik dit met Erotica.

Zijn jullie ook zo gek op natural eye's?

Liefs, Lotte