donderdag 9 juni 2011

Outfit: Easy and blue


Ik vind fashion erg leuk en outfit foto's vind ik altijd super tof om te bekijken. Maar om zelf goede en leuke outfit foto's te maken, vind ik nog best lastig. Ik wil niet van die statige foto's, maar juist nonchalante en vrolijke foto's. Ik ben met mijn outfit de tuin in gedoken, samen met m'n camera en daar zijn de volgende oufit foto's uit gerold. Have fun!


Ik draag mijn haren lekker los met een paar enorme kralen oorbellen van de Six. Dit zijn echt de aandachttrekkers van deze outfit. Ik houd er van om mijn outfit lekker basic te houden en de aandacht naar één punt te trekken, in dit geval de oorbellen.


Ik draag een knal blauw/lavendel blauw t-shirt. Dit is een lekker nonchalant en los vallend shirt van de Zara. Het stofje is echt super fijn, ik heb hem ook in een beige kleur. Ook leuk in combinatie met een smal riempje bijvoorbeeld.


Onder dit nonchalante shirtje draag ik een zwart shortje, met daar onder een zwarte panty/legging. Heel basic, maar het shortje maakt het net wat aparter.

Wat vinden jullie van m'n outfit en zal ik vaker outfit foto's online plaatsen op deze manier?

Liefs, Lotte