vrijdag 1 juli 2011

Een aantal online SALE toppers

Ik ben gek op de Sale, wanneer de Sale net is begonnen ren ik het liefst naar alle leuke winkels om de leukste items te scoren. Helaas denken de meeste mensen hier het zelfde over en wordt het vechten om dat leuke blousje voor 50% korting. Maar waarom niet gewoon online sale shoppen? Ik heb drie toppers uitgekozen, met de leukste sale artikelen die je online kunt verkrijgen.

Ik ben gek op Uggs, ik heb ondertussen drie paar thuis liggen. Vind je de prijs wat hoog? Dan raad ik je aan om midden in de Zomer Uggs te scoren, ze schelen dan enorm in prijs. Ik weet het, midden in de zomer heb je helemaal geen zin in Uggs. Maar in de winter zul je jezelf erg dankbaar zijn! Bij van den Assem hebben ze nu lekkere kortingen op verschillende soorten Uggs.


De H&M is natuurlijk altijd al lekker budget proof, maar in de Sale krijg bijna alles voor niks! Oke, dat is dus mijn smoesje om te shoppen in H&M's sale. Haha. Veel leuke items krijg je nu echt voor weinig geld. Zo heb je al een paar high heels voor 20 euro, leuke jurkjes voor 5 of 10 euro en ga zo maar door. Dat wordt inslaan!


En dan mijn favoriete winkel, de Zara. Ook bij deze winkel is de Sale al goed van start gegaan. Ik was gister zelf in de Zara in Amsterdam, en het was echt gekken werk. Iedereen liep te trekken tussen alle kleding en schoenen. Maar er zaten nog veel leuke items tussen! Je kunt bij Zara ook online sale shoppen, wel zo rustig en overzichtelijk.

Ik heb gister al een aantal dingen in de Sale gescoord, en hoe zit het bij jullie?

Liefs, Lotte