maandag 4 juli 2011

Krullen die wimpers!


Je wimpers krullen met een wimperkruller, lang niet iedereen doet dit. Maar wist je wel dat je hier oogverblindende mooie wimpers van krijgt? Ik gebruik mijn wimperkruller de laatste tijd weer erg veel, en oh my wat zie ik het verschil! Mijn wimpers krijgen een prachtige krul, waardoor mijn wimpers wel dubbel zo lang lijken. Lees verder om te zien hoe mijn wimpers opknappen van een wimperkruller. Ik heb er ook nog een handig filmpje bij geplaatst, die ik op youtube vond.   


Op de bovenste foto heb ik niets met mijn wimpers gedaan. Ze hangen wat en zijn bijna onzichtbaar. Op de onderste foto heb ik mijn wimpers gekruld, op dezelfde manier als in onderstaand filmpje. En mijn wimpers lijken wel kilometers gegroeid! Wanneer ik mijn mascara over mijn gekrulde wimpers aanbreng, merk ik ook dat ik veel minder mascara gebruik, dan als ik ze niet krul. Mijn wimpers lijken op deze manier langer en zijn door de krul ook beter zichtbaar. Mijn ogen lijken meer open en ik krijg er een 'lieve' uistraling van. I like!


Je kunt er ook voor kiezen, om je wimperkruller wat te verwarmen met een föhn. Richt je föhn op het gedeelte waar je je wimpers mee gaat krullen en laat hem dan een paar seconden afkoelen. Op deze manier werkt het hetzelfde als bij een warme krultang voor je haren! Maar pas bij deze methode wel op, dat je je wimperkruller niet te warm laat worden. Zelf ben ik meer van het gemakkelijke en laat ik de föhn achterwege.


Ik heb mijn wimperkruller weer helemaal herontdekt! Ik kan me niet voorstellen dat ik mijn mascara ook gewoon zo aanbracht. Mét wimperkrullen krijg je een zo veel mooier effect. Mijn wimperkruller komt gewoon van de Hema en ik kocht hem daar voor een paar euro. Ik zit er wel aan te denken om een wimperkruller aan te schaffen, van een wat betere kwaliteit.

Op Youtube vond ik onderstaand filmpje van MakeupGeek. Ze legt heel duidelijk en goed uit, hoe je je wimpers kunt krullen. Zeker het kijken waard!


Ik hoop dat ik jullie met dit artikel heb kunnen overtuigen, wat voor een effect een wimperkruller geeft. Het geeft je een veel mooiere blik en je wimpers lijken een stuk langer. Ook vind ik het makkelijker om mijn mascara aan te brengen, wanneer ik mijn wimpers krul.

Aan de slag ladies, curl your lashes!

Liefs, Lotte