zaterdag 16 juli 2011

Twee verschillende budget looks


In een vorig artikel gaven jullie allemaal aan dat jullie meer budget producten willen zien op mijn site. Helemaal goed, want ik heb behoorlijk wat budget producten in mijn stash. Wanneer een product goedkoop is, wil dat niet direct zeggen dat het niet goed is. Ik heb vandaag twee verschillende looks voor jullie, gemaakt met mijn favoriete budget producten. De look op mijn zusje Vera is wat meer neutraal en geschikt voor overdag. De look die ik mij mezelf heb gemaakt bevat wat meer kleur en is een stuk heftiger. Dit is trouwens de look die ik gister in mijn filmpje droeg! Lees snel verder om te zien hoe we deze look gemaakt hebben en welke budget producten we gebruikt hebben.


Ik ga beginnen met Vera's look. Ze wilde zelf heel graag een neutrale look met bruin tinten, dus dit is de look die ik bij haar heb gemaakt. Ik koos voor een donkere kleur in de crease en lichte kleuren op haar ooglood. Op haar lippen draagt ze een lief, zacht roze lipstick.


Vera heeft hele donkere ogen en vind het daarbij mooi om bruin tinten te gebruiken. Vera is zelf erg tevreden over de look. Ze gebruikt zelf ook veel budget producten en vind het zelf prima werken! Het wordt trouwens wel tijd dat je je wenkbrauwen eens even onderhanden neemt Veer ;)


Dit zijn alle budget producten die ik voor Vera's look heb gebruikt. Op haar gezicht heb ik de Photofinish foundation van Catrice aangebracht en afgepoederd met een poeder van de Etos. Op haar wangen draagt ze een roze blush van MNY in 201. Om te beginnen heb ik een oogschaduwbasis van Catrice aangebracht. Als highlighter gebruikte ik Bring me frosted cake van Catrice. Over haar gehele ooglid bracht ik 125 van MNY aan en daarover een beetje Gilbert's Grapefruit van Catrice, voor wat extra shimmer. In haar crease bracht ik een donker bruine, baked oogschaduw van Essence aan. In de kleur 01 Fabulous. Om het af te maken nog een bruin lijntje met de Gelliner van Catrice in Mambo nr. 2. Een laagje Allround mascara van Catrice en klaar is deze neutrale budget look!


Dit is de look die ik bij mezelf aanbracht. Ik gebruik niet vaak kleur en daar wilde ik eens wat verandering in brengen. Jullie zagen deze look gister al terug komen in het shoplog filmpje! Ik heb gekozen voor een vrij heftige look, die erg geschikt is voor een feestje.


Ik heb voor deze look een zee groene/blauwe kleur gebruikt van MNY. Deze oogschaduw heb ik in laagjes aangebracht en hierdoor is de kleur erg intens geworden. In mijn crease heb ik een zwarte oogschaduw met shimmer aangebracht, van Catrice. Dit is niet een leuk die ik snel zou dragen, maar ik kreeg er gister toch veel complimentjes over, bedankt daarvoor!


Dit zijn alle producten die ik voor mijn look heb gebruikt. Ik gebruikte ook de Photofinish foundation van Catrice en de poeder van de Etos. Als blush gebruikte ik een blush van NYC in de kleur West side wine. De zee groene kleur van MNY, in de kleur 637, bracht ik aan over mijn gehele ooglid. In mijn crease bracht ik The captain of the black pearl aan. Deze heb ik goed laten blenden in de andere oogschaduw. Als highlighter gebruikte ik Mystic purple van Essence, voor wat extra glans. Op mijn lippen draag ik mijn favoriete MNY lipgloss in 365.


Beide looks naast elkaar. Allebei de looks zijn gemaakt met alleen maar budget producten. Het duurste product dat we gebruikt hebben is de Photofinish foundation van Catrice, ik geloof dat deze zo'n zes euro kost.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze budget looks vinden! Want zoals ik al zei, hoeft budget niet altijd slecht te zijn. Laat me in een reactie weten wat jullie van deze budget looks vinden en wat jullie favoriete budget producten zijn.

Lots of love, Lotte