zondag 31 juli 2011

Uitslag winacties één jarig bestaan van de site


Om mijn één jarig bestaan van de site met mijn bezoekers te vieren, organiseerde ik drie winacties. Jullie hebben allemaal massaal mee gedaan en vandaag is het tijd om de winnaars bekend te maken. Voor de ketting van Sieradenkistje en het nailart pakketje, heb ik random winnaars gekozen. Door de fruitmachine ben ik tot deze personen gekomen. Voor de winaar van de Sleek producten heb ik ook naar de looks gekeken die gemaakt zijn. Ik kreeg meerdere looks toegestuurd, de naar mijn idee, meest originele look heeft gewonnen. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Lees verder om te zien wie er gewonnen heeft!

Ik ga beginnen met de ketting van Sieraden kistje. Deze is gewonnen door Manou! Net nail-art pakketje van MardyMakeup is gewonnen door Femke! Gefeliciteerd meiden en willen jullie je adres gegevens even door mailen naar Madamlotte@hotmail.nl ?

Het Sleek pallet en de blush zijn gewonnen door Marianne. Ze maakte onderstaande look en ik was erg onder de indruk. Dit noem ik nou eens een originele look, goed gedaan meid! Je hebt onder tussen een mailtje van mij ontvangen.


Ik wil Manou, Femke en Marianne heel veel plezier wensen met de gewonnen spulletjes. Van harte gefeliciteerd.

Lots of love, Lotte