maandag 15 augustus 2011

Persoonlijke update, hoe gaat het met me?


Ik heb heel lang getwijfeld of ik een persoonlijk artikel moest gaan schrijven, maar ik heb toch besloten om dit te gaan doen. Ik heb een blog waar ik veel persoonlijke dingen op schrijf, daarom heb ik ook besloten jullie het een en ander te vertellen over hoe het met me gaat. Let wel op, dit is geen vrolijke 'alles gaat goed me' update, hoewel ik dit wel graag had willen doen. Ik schrijf het liefst over alle leuke dingen en positieve gedachtes die ik heb, maar vandaag is dat net even iets anders.

Ik weet niet zo goed hoe ik moet beginnen, maar in eerste instantie wil ik even zeggen dat ik niet zo van treurige update's houd. Dus ik blijf positief en zo kijk ik ook naar de toekomst. De afgelopen week is er heel veel gebeurd bij mij thuis, momenten die ik niet snel zou vergeten. Ik ga dit niet beschrijven en vertellen, want dat is voor mij privé. Maar wel kan ik zeggen dat mijn ouders uit elkaar gaan en dat ik het hier heel moeilijk mee heb. Ik ben ontzettend loyaal naar mijn ouders en zie ons het liefst als een compleet gezin. Maar helaas kan dat niet meer en woont mijn vader nu ergens anders. Gelukkig nog wel heel dicht bij ons, dat vind ik wel heel erg fijn. Met mij gaat het wel weer iets beter, maar ik ben nog wel heel emotioneel en ik ben veel thuis om iedereen te steunen. Je ziet zoiets misschien al lang aankomen, maar toch wilde ik het niet geloven en ook niet dat het op deze manier zou gaan. Mijn ouders gaan gelukkig wel goed met elkaar om, ze willen dat we er alle vier goed uit komen. Een heel positief punt, wat mij betreft. Want hoe vaak zie je het niet dat ouders elkaar niet meer kunnen aankijken en echt met ruzie uit elkaar gaan. Ik ben blij dat mijn ouders het op een andere manier proberen :)

Ik ben echt een zorgtype en dat zit gewoon in me. Ik wil er zijn voor mijn moeder, mijn vader en m'n zusje. Maar tegelijkertijd ben ik ook heel verdrietig. De laatste week heb ik een aantal keren te horen gekregen op mijn site, dat ik veel dingen schrijf wat ze al eerder op andere blogs hebben gezien. Het doet me extra pijn om dit nu te horen en ik wil dat jullie weten dat ik mij absoluut niet door andere blogs laat inspireren of na aap. Ik bedenk mijn onderwerpen zelf en haal ze niet van andere blogs. Sommige onderwerpen of producten zijn nieuw en actueel, waardoor je er waarschijnlijk ook vaker over zult lezen. Ik hoop dat jullie dit begrijpen en dat jullie weten dat ik heel erg mijn best doe voor mijn site, met heel veel liefde en plezier!

Dit was mijn persoonlijke update, omdat ik het belangrijk vond om dit even met jullie te delen. Het gaat nu goed met me, echt veel beter. Ik zie alles nu veel positiever en we werken aan de toekomst. Ik weet zeker dat we er allemaal goed uit komen en er voor elkaar zijn. Ik hoef trouwens geen reacties met medelijden, want ik voel me goed en dat was ook niet de bedoeling van dit artikel ;)

Lots of love, Lotte