zondag 21 augustus 2011

Trendkleuren van dit najaar

Dit najaar zien we zowel op beauty als fashion gebied een aantal trendkleuren terug komen. Ik heb het over de kleuren oranje, geel en rood. Als ik verschillende webshops doorzoek zie ik veel oker geel, oranje en bordeau rood. Prachtige, warme kleuren voor dit najaar. Maar ook op beauty gebied zie ik deze kleuren veel terug komen, vooral op de lippen en de nagels.

Op fashion gebied heb ik bovenstaande items bij elkaar gezocht, die dit we dit najaar veel terug zien. Ik vind het mooi om deze kleuren met elkaar te combineren, of juist te combineren met neutrale kleuren. Ik ben blij dat we dit najaar weer meer kleur gaan zien en vooral deze warme kleuren. Oker geel, oranje en rood zie ik ook in veel accessoires terug komen, bijvoorbeeld in sieraden en tassen.

Op beautygebied zie ik deze kleuren ook terug komen. Matte oranje lippen zijn helemaal hot dit najaar en is draagbaar voor iedereen. Yves Saint Lauran heeft een aantal prachtige nieuwe lipstick kleuren in de najaarscollectie zitten. De oranje kleur staat zeker op mijn wishlist, wat een prachtige warme kleur.

In onderstaand filmpje (die ik al eens eerder liet zien) laat ik zien hoe ik rode lippen maak. Wil je graag matte lippen creeren? Poeder je lippen dan af met bijvoorbeeld een matterende gezichtspoeder, zo heb je binnen een paar seconden een paar rode, matte lippen.


Ik ben benieuwd wat jullie van de trendkleuren van dit najaar vinden? Ben je, net als ik, helemaal weg van de warme oranje, gele en rode kleuren. Of moet je toch nog een beetje wennen?

Lots of love, Lotte