dinsdag 6 september 2011

Beauty Question: Hoeveel make-up draag je naar school/werk?

De meeste school en werkdagen zijn ondertussen alweer begonnen en dit bracht mij op een idee voor Beauty Question. Want hoeveel make-up dragen jullie eigenlijk naar school of naar je werk? Maak jij je naar school anders op dan wanneer je weekend hebt, of maakt dit voor jou geen verschil? Het kan zijn dat je naar je school of werk gewoon een complete ooglook maakt, inclusief je hele gezichtsmake-up. Maar het kan natuurlijk ook dat je alleen wat poeder en mascara draagd. Ik zelf draag mijn make-up naar school of stage zeker anders dan in het weekend. Als je verder leest, zul je zien hoe ik mijn make-up op die dagen draag..
Mijn stage is gister officieel begonnen en dan ben ik 's ochtends maar zo'n vijf minuten bezig met m'n make-up. Beetje foundation en poeder. Wenkbrauwpotlood, oogpotlood en mascara. Tikkeltje blush en klaar om te gaan. Geen oogschaduw of lipproducten, hooguit een beetje lippenbalsem.


Dit is een make-up look die ik zo naar school of stage zou dragen. Lekker basic, met een gezonde blos en roze lippen. Ik draag hier dus wel een lipproduct, maar meestal neem ik hier voor stage of school de tijd niet echt voor. In het weekend of op vrije dagen ga ik lekker los met mijn make-up, maar op mijn school en stage dagen wil er toch wat meer basic en naturel uit zien. Ik ben erg benieuwd hoe dat bij jullie zit?!

Lots of love, Lotte