maandag 5 september 2011

Een goed geklede man, hoe belangrijk vind jij dat?


Een goed geklede man, hoe belangrijk vind jij dat? Als ik heel eerlijk ben, vind ik zelf heel belangrijk dat mijn vriend er goed verzorgd en gekleed uit ziet. Jullie kennen Jan-willem onderhand al een beetje en hij besteed aardig wat tijd aan kleding en verzorging. Hij vind het leuk om er trendy bij te lopen en draagt kleding waar hij zich goed in voelt. Ik besteed regelmatig aandacht aan vrouwen kleding, maar vandaag is het tijd voor de goed geklede man. Een webshop waar hij regelmatig shopt is Sans-online. Inderdaad, Sans verkoopt ook hele leuke merken voor mannen! Lees verder om Jan-willem's outfit en favoriete items uit de nieuwe collectie te zien.


Ik vind het als vrouw heerlijk dat Jan-willem van kleding houdt, wij kunnen ons prima vermaken tijdens een dagje shoppen. Geen zeurende kerel die binnen no time de winkel uit wil, oke uitgezonderd de make-up winkels dan ;).
Jan-willem draagt graag een jeans met een paar sneakers, maar je kunt hem ook gerust in een nette broek met een blouse tegen komen. Zelf shopt hij graag kleding van Jack & Jones. Een hip merk en ook prima betaalbaar!


Jan-willem weet heel duidelijk wat hij wel en niet mooi vind, in een skinny zul je hem nooit vinden. Maar een nette blouse kan er altijd wel bij, hoeveel zal hij er ondertussen al hebben?


Jan-willem stelde bovenstaande collage samen met de leukste items van dit najaar, alle items komen uit de shop van Sans-online. Hier komt Jan-willems stijl duidelijk naar voren. Bijna alle kleding stukken zijn van Jack en Jones, duidelijk dat dit één van zijn favoriete merken is!

Een goede jeans is net als voor vrouwen, voor mannen ook erg belangrijk. Jan-willem's favoriete jeans is er één van Jack en Jones. De trends voor het najaar bouwen nog steeds voort op de ingezette vintage trends. Er zijn veel basicfive-pockets en de aandacht voor de wassingen in jeans blijft groot.

De liefde van de man gaat door de maag! Een veel gehoord gezegde, maar hoe zit dat nu met ons, vrouwen? Waar kan een man ons blij mee maken? Een romantisch dinertje? Een grote bos bloemen? Ik ga voor de goed geklede man! En hoe zit dat bij jullie?

Lots of love, Lotte & Jan-willem


Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Sans-online en Jan-Willem.