vrijdag 9 september 2011

Eucerin DermoPURIFYER

Advertorial

Van af mijn 12e heb ik al last van acne, dat is nu al bijna tien jaar lang. Het is wel enorm afgenomen, ondertussen ben ik 21 en maar heb ik nog steeds af en toe last van onzuiverheden. Maar ik ben niet de enige, meer dan 80% van alle volwassenen en bijna 40% van alle vrouwen heeft nog last van een onzuivere huid. In samenwerking met dermatologen van Eucerin Skin Research Center is een speciale productlijn ontwikkeld om de 4 factoren van de acne-gevoelige huid te bestrijden: Eucerin DermoPURIFYER.  

Het uitknijpen en gebruiken van agressieve middelen, zorgt voor littekens en een uitdrogende huid. Volgens Eucerin zijn er vier factoren die van doorslaggevend belang zijn bij het ontstaan van een onzuivere huid. Namelijk: verhoogde talgproductie, talgophopingen, ontstekingen en roodheid.

Eucerin DermoPURIFYER biedt een 3 stappensysteem aan, 'reinigen, verfrissen en behandelen'. Dit zorgt voor een zo effectief mogelijk en langdurige oplossing. Eucerin DermoPURIFYER bevat milde actieve ingrediënten die de 4 factoren van een acne-gevoelige huid bestrijdt.
  • Carnitine: reguleert de talgproductie (‘Anti-glimmen’)
  • Melkzuur: ontstopt de poriën (Gaat talgophopingen tegen)
  • Decanediol: antibacteriële werking (gaat ontstekingen tegen)
  • Licochalcone: kalmerende werking (tegen roodheid)
Eucerin biedt in haar assortiment  reinigings- en verzorgingsproducten, die ook bij medicatie tegen acne kunnen worden gebruikt. Bij het gebruik van het 3 stappensysteem zal de huid, volgens Eucerin, zichtbaar zuiverder en gladder worden. Daarbij zal het een egala teint krijgen.
Het is erg belangrijk om goed met je onzuivere huid om te gaan en het kan goed zijn om hiervoor eens langs te gaan bij een specialist, een dermatoloog bijvoorbeeld. Neem een kijkje op de website van Eucerin.

Lots of love, Lotte