vrijdag 16 september 2011

Persoonlijke update, busy life!


De afgelopen tijd (en nog steeds) krijg ik hele lieve reacties en mailtjes van bezoekers, maar ook van bekenden, die me sterkte wensen. Jullie zijn echt grote schatten, zo lief vind ik dat. Ik wil jullie even vertellen hoe het met me gaat en wat ik nu dagelijks doe. De vakantie is namelijk weer voorbij en dat betekend weer hard aan het werk! Ik heb mijn bij baantje bij de kassa opgezegd en ga me dit jaar volledig focussen op mijn stage.


Vorige week maandag ben ik begonnen met mijn stage. Ik loop stage in Deventer op een Orthopedagogisch dagcentrum voor kinderen met een verstandelijke beperking. Ik vond het enorm spannend om hier te beginnen, maar wat is het geweldig leuk! Ik heb m'n plekje helemaal gevonden en ik weet zeker dat hier het komende jaar nog veel kan leren. Ik loop vier dagen in de week stage en dit zal door gaan tot volgend jaar 27 juni. Op vrijdag heb ik terugkom dagen van school en ben ik af en toe vrij. Voor de vakantie zat ik me al druk te maken over stage, ik vond het namelijk erg spannend. Maar nu kan ik al zeggen dat dat nergens voor nodig was, het is helemaal mijn ding.

Verder gaat het thuis ook goed en met mij ook. We hebben inmiddels ons huis verkocht en vanaf december gaan we verhuizen. Natuurlijk laat ik jullie mijn nieuwe huisje dan zien, want we gaan er een paleisje van maken natuurlijk!

Met de site gaat het ook goed. Ik schrijf nu vooral in het weekend voor uit, omdat ik hier door de weeks bijna geen tijd voor heb. Ik ben van zes tot zes overdag weg naar stage en ik ben 's avonds dan echt te moe om nog te bloggen. Maar ik wil dit absoluut niet opgeven en daarom werk ik hier in het weekend kei hard aan. M'n site is ontzettend belangrijk voor me en dit zal ik hiervoor echt never nooit opgeven ;).

Dit was weer even een korte persoonlijke update. Ik vind het belangrijk om hier af en toe over te bloggen. Jullie leren me zo beter kennen en ik vind het fijn om dit met jullie te delen. En nog even een dikke hug voor jullie, voor al jullie lieve mailtjes, recties en berichtjes. Thanks!

Lots of love, Lotte