donderdag 29 september 2011

Spaar nu voor gratis Franse Sfeermakers met Dr. Oetker Bistro baguette

Advertorial

Dr. Oetker verkoopt wat mij betreft de lekkerste pizza's en bristro baguettes. Vol belegd, verschillende smaken en een heerlijke bodem. Hmm.. Je kunt nu sparen voor gratis Franse Sfeermakers met Dr. Oetker Bistro baguette. De Franse Bistro baguettes van Dr. Oetker zijn rijk belegd met verse ingredienten en smaakt heerlijk knapperig. Lekker voor tijdens de lunch of voor tussendoor.

Met Bistro Baguette van Dr. Oetker kun je nu sparen voor verschillende leuke Franse sfeermakers. Iedere actieverpakking van Bistro Baguette is nu 1 spaarpunt waard. Zonder bijbetaling kun je  sparen voor een Bistro eetplank (4 spaarpunten), een Bistro messenset (8 spaarpunten) of een Bistroset (12 spaarpunten). De smaken die mee doen met deze spaaractie zijn Champignons, Hawaii, Bolognaise en Salami. Je kunt de actieverpakkingen herkennen aan het lichtblauw actiepanel rechtsonder op de voorzijde van de Dr. Oetker Bistro Baguette verpakking.

Waar wacht je nog op? Bezoek de site van Bistro voor meer informatie en verzamel de spaarpunten, met Bistro baguettes haal je de Franse sferen in huis. Bon app├ętit!