dinsdag 11 oktober 2011

Gratis Libresse design blikje (+ winactie)


Advertorial

Volgens mij heeft iedere vrouw hier wel eens last van. Je hebt maandverband of een inlegkruisjes nodig, maar geen ruimte om ze netjes op te bergen. Vervolgens leg je ze maar los in je tas en voor je weet ziet iedereen dat je ze mee hebt. Libresse bedacht iets leuks, namelijk design blikjes speciaal voor je maandverband en inlegkruisjes. Je kunt je maandverband voortaan netjes opbergen in deze leuke design blikjes!

Wanneer je een Libresse Duopak maandverband of inlegkruisjes koopt, krijg je er nu een Libresse Design Blikje bij cadeau. Ik vind het een leuk idee, op deze manier kun je je maandverband stijlvol met je mee nemen, zonder dat ze op ongewenste momenten tevoorschijn komen. Ik ben erg benieuwd hoe dat bij jullie gaat, nemen jullie je maandverband gewoon los in je tas mee en herken je het schamende gevoel wanneer ze op ongewenste momenten zichtbaar zijn?


De meeneemblikjes van Libresse zijn er in zeven verschillende designs. Aan deze designs is een thema verbonden, namelijk ‘the 7 sins’, of te wel de zeven hoofdzonden. De zeven hoofdzonden zijn vertaald naar een vrouwelijk thema, zo heeft elk blikje een eigen zonde. De desing blikjes zijn in de volgende varianten verkrijgbaar: ijdelheid, hebzucht, lust, jaloezie, vraatzucht, waark en luiheid.

Natuurlijk is het voor mij duidelijk welke zonde aan mij toegwezen is, namelijk ijdelheid. Als groot beautylover kan ik met volle overtuiging wel benoemen dat ik ijdel ben. Hoe leuk is dat hier gewoon een design blikje voor is! Ik vind de ontwerpen van de blikjes enorm leuk bedacht, een heel goed idee van Libresse. Naast dat ze er leuk uit zien, is het natuurlijk ontzettend functioneel. Ik weet zeker dat ik deze blikjes zal gebruiken, ik kan mijn maandverband zo gemakkelijk met me mee nemen. Zonde dat anderen het zien, want is toch wat wij vrouwen willen?


Is je maandelijke periode in zicht, koop dan snel een Libresse duopak of inlegkruisjes, want dan kan jij ook in het bezit zijn van zo’n leuk meeneemblikje. Spaar alle zeven zonde’s!

Maar dat is nog niet alles, want jij kunt alle zeven blikjes winnen! Speciaal voor MadamLotte.nl geeft Libresse een set met de hele collectie ‘7 sins’ blikjes weg. Laat mij weten wat jouw grootste zonde is, welke van de zeven zonde’s past het beste bij jou? En vertel me ook waarom! De gene met het leukste en orgineelste antwoord wint alle zeven Libresse design blikjes.

Good luck!
Lots of love, Lotte