dinsdag 4 oktober 2011

Lush kerst producten 2011


Lush brengt deze kerst weer heerlijke winterproducten uit, met de decembertradities in gedachten werd deze collectie samengesteld. De kerstcollectie van Lush bestaat uit een aantal bekende bestsellers, maar er zijn ook veel nieuwe, spannende producten ontwikkeld. Lush brengt voor de kerst een enorme wintercollectie uit, waarvan ik een aantal producten met jullie wil delen.


Lush bracht nostalgie samen met deze kerstcollectie. Ouderwetse Anton Pieck wintertafereeltjes, sneeuw, schaatsen, een brandend haardvuur, kerstmarkten en eeuwenoude tradities. Met deze tradities in gedachten werd deze wintercollectie samengesteld. De producten zijn al te bestellen via Lush.nl en van af 7 oktober ook in de winkels verkrijgbaar.Jilted Elf Shower Jelly (6,95)
Met deze groene elf geniet je van een heerlijke glibberige douchepartij! Jellies bestaan voor een deel uit zeewierextract, wat heerlijk verzachtend werkt, prima voor droge winterhuidjes. We hebben er een fruitige geur aan gegeven, met kaneelblad extract, grapefruitolie, gemberolie en een scheutje wodka. Perfect om mee wakker te worden als het buiten nog zo donker is!

Snow Fairy shower gel (5,95- 100g, 10,95- 250g, 18,95- 500g)
Snow Fairy heeft dit jaar gelukkig weer besloten bij ons terug te keren! Er zijn mensen die net zo zuinig met deze douchegel doen tot het weer kerst is, in de hoop dat dit zoete schatje weer een comeback maakt. Gelukkig is dat dit jaar weer het geval. Deze douchegel ruikt zoals ze eruit ziet, heel heel zoet. Naar zoete snoepjes, oh zo slecht voor je tanden, maar oh zo goed voor je humeur. Vergis je niet, dit is niet alleen een douchegel voor kleine meisjes, we kennen genoeg grote stoere mannen die heel gelukkig worden van een douchepartijtje met Snow Fairy!


So White Bath Ballistic (2,95)
So White was de eerste bath ballistic waar we iets speciaal mee gedaan hebben. Deze ballistic met een heerlijk frisse appeltjesgeur heeft geraspte bubble bar in zich, zodat er een lekker laagje schuim op je badwater wordt gevormd. Alsof je onder een dekentje van appeltjesschuim ligt! Deze ballistic bevat bergamot en orange blossom die voor de opwekkende geur zorgen, verzachtende roos helpt bij een droge huid.

Candy Mountain Bubble Bar (4,50)
Heerlijk zoete bubble bar voor een zalig schuimbad. Houd je van zoetigheid maar ben je bang voor de tandarts? (Of de weegschaal...). Vul dan je bad met warm water terwijl je een deel van Candy Mountain onder de lopende kraan verkruimeld. Laat jezelf wegzakken in een zachtroze bad vol heerlijk zoete bubbels en droom weg naar Lui Lekker Land!

Nothern Lights Soap (5,95)
Deze zeep is geinspireerd op het prachtige noorderlicht, waar we jammer genoeg in Nederland nooit van kunnen genieten. Maar gelukkig wel van deze zeep die geurt naar dennen, cypressen en citrus, heerijk opwekkende geuren. Alsof je een frisse wandeling maakt in een winterbos op een koude, zonnige dag!
Pow Wow Lip Scrub (8,95)
Door wind en kou krijg je soms van die vervelende velletjes op je lippen, bah! Scrub je lippen heerlijk zacht met deze citrusachtige limited edition lip scrub Pow Wow! Gemalen knettersnoepjes scrubben je velletjes weg, jojoba- en arganolie maken je huid weer lekker glad. Zodat jij weer klaar bent voor zachte winterkusjes!

Celebrate lip tint (9,25)
Een subtiele roze tint en glans voor schittende lippen, voor degenen die niet van felgekleurde lippen houden.

Chilli Tingle lip tint (9,25)
Een nieuwe liptint in een mooie, koraalrode kleur, die eigenlijk iedereen goed staat! Gebruik veel voor pittig gekleurde lippen, een klein beetje geeft een warme tint. Bevat biologische jojoba olie, fairtrade cacaoboter en candelillawax voor een lichte verzorging (het is geen lippenbalsem) en gemalen chilipeper voor een kleine kick!

Naast deze producten brengt Lush nog veel meer lekkers uit voor deze wintermaanden, hier onder zie je een overzicht van de nog niet vernoemde producten.


Ik ben enorm onder de indruk van deze fantastisch heerlijke wintercollectie van Lush. Mijn wintertoppers zijn absoluut de lip tint's, de Jilted Elf Shower Jelly en de Pow wow lipscrub. Er komen binnenkort nog reviews online van deze producten, van welk product willen jullie absoluut een review zien? Check de gehele wintercollectie van Lush op Lush.nl

Lots of love, Lotte