zondag 20 november 2011

De Glossybox, november 2011


De Glossybox is sinds kort ook in Nederland geïntroduceerd, elke maand een box vol beautyproducten om uit te proberen. In veel landen was het al een groot succes, maar nu kunnen ook wij hier in Nederland er van genieten. Ik wil jullie graag de November editie van de Glossybox laten zien en meer uitleg geven over de Glossybox, veel plezier!


Het vernieuwende concept GLOSSYBOX is tot vreugde van beautyfans in Nederland geïntroduceerd. GLOSSYBOX biedt haar abonnees een unieke manier om door het overweldigende productaanbod van cosmetica te navigeren. Vanaf nu geen dilemma’s meer bij het kiezen, want consumenten krijgen de mogelijkheid producten eerst uitgebreid te testen voordat ze besluiten tot een aankoop over te gaan.

 


Er kwam een keurig pakketje binnen, in een leuk doosje. De 'box' was zorgvuldig verpakt, met een leuk strukje en folie papier. Ik opende de box en ik zag heel veel mooie producten, tijd om ze bij langs te lopen!


Veel luxe merken en ook fullsize producten.


Een vuur rode nagellak van Herome, uit de 'World Inspired Colors’ collectie


Een Rituals Super shine lipgloss in Ruby Night.


Een proefje van L’Oréal Professionnel Mythic Oil, Comfort Zone Renight Recover Cream, L’Oréal Vitamino Color Masker.

Herome Glass Nail File Travelsize.


Anastasia Mini-Tweezer, Brow Gel en een uitnodiging voor een gratis Anastasia touch-up.

Je kunt je voor 12,50 per maand abonneren op de Glossybox, hiervoor krijg je vijf miniatuur beautyproducten. Leuk om te testen en om er achter te komen, welke producten je fijn vind. De kosten zijn inclusief verzendkosten.
Ik vind het zelf een erg leuk concept, iets wat wij beautyliefhebbers al veel eerder hadden willen hebben! Elke maand krijg je een pakketje thuis, met net als nu, een aantal mooie producten. Ik ben zelf het meest blij met het Anastasia pakketje en het nagellakje van Herome.

Wat vinden jullie van de Glossybox en zou je er een abonnement op nemen?
Lots of love, Lotte