dinsdag 29 november 2011

Sinterklaas dobbelspel, leuk!


Kennen jullie het Sinterklaas dobbelspel al? Ik kende het wel, maar nog nooit eerder speelde ik het. Tot dat vriendinnen dit jaar bedachten om dit spel met elkaar te spelen. Ik ging opzoek naar leuke en ook grappige cadeautjes en was erg benieuwd naar het spel. Ik ben enthousiast en wil jullie vandaag mijn cadeautjes laten zien, en natuurlijk vertel ik jullie wat er zo leuk is aan dit spel.
We besloten met elkaar om voor 10 euro een aantal leuke, maar ook minder leuke/ grappige cadeautjes te kopen. Tijdens het spel leg je alle cadeautjes op een bult in het midden en vervolgens speel je het spel met de speciale dobbelsteen. Op de dobbelsteen staan instructies die je opvolgt, een erg leuk spel. Je kunt de dobbelsteen hier uitprinten. We hadden een hele gezellige avond en ik kwam thuis met een aantal cadeautjes, waar ik erg blij mee ben!


Tip: Speel het spel met een aantal vriendinnen, je hebt gegarandeerd een gezellige avond! Voor goedkope cadeautjes kun je bij de Action of Hema goed terecht, je hebt er veel leuke (en vooral goedkope) dingen!



Het cadeautje waar ik het meest blij mee ben, is deze hanger van Return to sender (te koop bij de Hema). Deze hanger is gemaakt door een groep samenwerkende vrouwen in de favela's van de stad Recife in Brazillie. Dit is oprgericht door en voor vrouwen, om een zelfstandig bestaan op te bouwen en te ontsnappen aan de dagelijkse ellende in de sloppenwijken. Een cadeau met een betekenis, wauw.


Labello's, altijd handig!


Heerlijke warme sokken, die echt tot aan m'n knie komen! Deze zijn echt heerlijk, zo lekker warm, ze komen van de Action.


En tot slot de Grazia!


Nog geen plannen voor sinterklaas? Dan raad ik je echt aan om dit spel te spelen, met vriendinnen of familie! Voor weinig geld, haal je een aantal leuke cadeautjes en je hebt een gezellige avond.

Wat doen jullie met sinterklaas?
Lots of love, Lotte