maandag 12 december 2011

MAC Tinted lipconditioner - Petting Pink


Even geleden kocht ik een tinted lipcontioner van MAC. Met de koude lucht en de winter die er aan komt, drogen mijn lippen erg uit. Ik was toe aan een goed verzorgende lippenbalsem, het liefst één met een kleurtje. De tinted lipconditioners van MAC zijn lippenbalsems met een kleurtje, in de balsem zit ook nog SPF15, ook je lippen hebben bescherming nodig!  



De Tinted lipconditioner wordt verkocht in een strak wit doosje, net even wat anders dan de andere producten van MAC. Voor een potje lip conditioner betaal je 15 euro, er zit 15 ml product in. Aardig wat geld, maar met dit product doe je zeker heel lang.



Het product zit in een glazen potje, ziet er prima uit! Handig dat de kleur er door heen kan zien. Ik heb de kleur Petting pink, dit is een lichte koraal kleur. Erg mooi, deze vond ik direct het mooist. De lippenbalsem ruikt heerlijk naar vanille en daarbij smaakt het ook lekker zoet! Hmm, om van je lippen af te snoepen.



De Tinted lipconditioner werkt goed, hij verzorgd mijn lippen, geef kleur en beschermd mijn lippen. Daarbij ruikt hij ook heerlijk en smaakt hij lekker. De kleur van de lippenbalsem is niet heel intens, maar het komt wel een lichte kleur van af. Dit had van mij wel wat intenser mogen zijn. Verder een heerlijke lippenbalsem, daar waren mijn lippen echt aan toe!

Lots of love, Lotte