maandag 26 december 2011

Wat te doen tijdens de kerst, tips!


Het is vandaag tweede kerstdag, dit is vaak een dag waarop je wat minder 'actief' bent dan op eerste kerstdag, in ieder geval, dit was bij mij altijd wel het geval. Het leek me leuk om wat dingen te bedenken, om de kerstdagen gezellig met elkaar door te komen. Naast lekker eten, zijn er namelijk nog veel meer leuke dingen die je op kerst kunt doen! Ik geef jullie wat tips.

  • Tijdens de kerstdagen worden er veel kerstfilms uit gezonden, ik vind het heerlijk om hier tijdens de kerstdagen bij weg te zwijmelen. Van die traditionele kerstfilms, met z'n allen op de bank, lekkere kerstkransjes, warme chocolademelk en genieten!
  • Duik de kast in voor een aantal leuke (bord)spelletjes, ga er met je familie/vrienden goed voor zitten en stort je met z'n allen in het spel. Sowieso heb je dan een gezellig, goed gevulde middag! Heerlijk om hier tijdens de kerstdagen eens wat meer aandacht aan te besteden.
  • Op de tweede kerstdag zijn er ook wat woonboulevards of andere grote winkelketens geopend. Je kunt ook met elkaar er op uit gaan! Of ga bijvoorbeeld met elkaar een (bos)wandeling maken, voordat je met elkaar lekker gaat eten.
  • Zet een goede kerst cd of ga op zoek naar karaoke versie's op youtube! Gezellig samen met elkaar kerstliedjes zingen, gezellig en ook heel leuk om met elkaar te doen.

Hebben jullie nog meer leuke tips om tijdens de kerstdagen uit te voeren, laat het dan vooral weten bij de comments, misschien kunnen we elkaar nog leuke dingen aanraden!

Ik wens jullie nog een fijne tweede kerstdagen, geniet er van!

Lots of love, Lotte