zaterdag 14 januari 2012

Misslipgloss shop + bestelling


Vriendinnetje Cynthia opende onlangs haar prachtige webshop! Een shop als toevoeging aan haar succesvolle beautyblog, kon onderhand niet meer ontbreken. De shop bestaat uit prachtige (luxe) merken, door Cynthia zelf uitgezocht. Ik kon het niet laten, en besloot een bestelling bij d'r te plaatsen. De Ciate en Orly nagellakjes stonden hoog op m'n verlanglijstje, daarom besloot ik daar sowieso wat van te bestellen!



Ik weet dat Cynthia ontzettend lang bezig is geweest en veel energie in haar webshop heeft gestoken. En dat is zeker terug te zien! De shop ziet er zeer professioneel uit, sluit goed aan bij haar blog en Cynthia's eigen stijl is er in terug te vinden. De service van de site is top, ze heeft zelfs een klantenservice lijn! Het pakketje dat ik bestelde, kwam keurig verzorgd en snel aan.


Een persoonlijke boodschap bij je bestelling, lief!



En dan natuurlijk de producten die ik graag wilde bestellen!



Drie lakjes van Ciate. Strictly Legal, Cookies and Cream, Fade to greige. Ik vond het erg moeilijk een keuze te maken, uit al die prachtige lakjes van Ciate. Maar uiteindelijk ben ik erg blij met deze keuze, wat een prachtige, maar ook draagbare kleurtjes!


Bonder, een (rubberen) basecoat van Orly. Ik had een nieuwe basecoat nodig, ik was eigenlijk wel benieuwd naar deze van Orly.


Een heerlijk, voedende handcreme van Anatomicals. Voor mij een onbekend merk, maar Cynthia verkoopt van dit merk meerdere producten. Deze handcreme was trouwens lekker budget!

Naast dat ik super, super, super trots op Cyntia ben, ben ik ook zeer te spreken over haar webshop. Voor meer informatie en de prijzen van de producten, moet je een kijkje nemen op de misslipgloss shop, en vergeet niet wat te bestellen he ;)

Lots of love, Lotte