woensdag 29 februari 2012

IKEA outdoor collectie

Advertorial

Ik ben als groot IKEA fan, ontzettend enthousiast over de enorme outdoor collectie die IKEA lanceert. Ik ben een echt buiten mens, net als vele andere Nederlanders. Wanneer de eerste zonnestralen komen, ben ik weer buiten te vinden. Met IKEA's outdoor collectie maak je het buiten nog gezelliger, meubels en veel accessoires die er voor zorgen dat je van je tuin of balkon een velengstuk van je woonomgeving maakt. De uitgebreide collectie bstaat uit betaalbare producten. Lees verder voor meer informatie en mijn favorieten!

De nieuwe outdoor collectie van IKEA is verbreed met nieuwe stijlen, materialen, verbeterde klassiekers en compleet nieuwe productfamilies. De producten zijn duurzaam en geschikt voor zowel binnen als buiten. De nieuwe collectie biedt slimme oplossingen om kleine ruimtes optimaal te benutten. Alle seizoenen vrieskou, wind of regen, producten uit onder andere de FALSTER en ENHOLMEN serie zijn bestand tegen alle weertypes, onderhoudsvrij en makkelijk schoon te maken.


Dat ziet er knus en gezellg uit!


Gezellig met al die felle kleurtjes, lekker zomers.

Mooie stoel en de kussentjes zijn echt cute!

Ah, deze vind ik echt super leuk! Dit is de PS VÅGÖ, hij is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kost maar 22,95 Euro. Lekker goedkoop en vrolijk, in zo'n roze kleur.
 


Heerlijke relax stoelen, ik zie mezelf er al helemaal op liggen!

Of stel je eigen meubels samen, zoals bovenstaande bank.

Binnenkort staat een bezoekje aan de IKEA zeker op mijn planning, even wat leuke meubeltjes voor ons balkon en de tuin uitzoeken. Ik wordt helemaal vrolijk van die vrolijke kleurtjes en de aantrekkelijke prijzen.

Ben jij ook zo enthousiast geworden, laat me vooral jouw favorieten weten!
De complete outdoor collectie is op de website van IKEA te vinden.

Lots of love, Lotte