zaterdag 18 februari 2012

Wat zijn echt 'jouw' kleuren, op make-up gebied.


Ik bedacht me laatst tijdens het shoppen, dat ik op make-up gebied, snel voor dezelfde kleuren en finishes kies. Grappig is dat he? Ik sta bijvoorbeeld bij de MAC en roep heel enthousiast dat ik een lipstick helemaal te gek vind, maar vervolgens kom ik er achter, dat ik deze kleur al heb.. Dit heb ik ook met blush en oogschaduw. Ik vraag me dan ook af, of jullie dit ook herkennen en welke kleuren nou echt 'jouw' kleuren zijn en waarom?

Steeds als ik een nieuw oogschaduw palletje wil kopen, kom ik op een zelfde soort palletje uit. Zoals het NYX nude on nude pallet. Deze kocht ik onlangs en is bijna een exacte dupe van het Too faced natural eye pallet, maar toch koos ik er voor om hem er kopen. In dit pallet zitten wat mij betreft de perfecte kleuren, zowel voor een smokey eye, als voor een neutrale look.


Op mijn lippen draag ik het liefst een lipstick, lipgloss draag ik niet dagelijks. Op lipstick gebied ga ik altijd voor een nude roze kleur, perzik, licht roze of helemaal nude. Ook vind ik het belangrijk dat de lipstick romig en zacht is, met een kleine glans. Shimmer en glitter, echt niet! Wat ik net al vertelde is echt waar, soms wil ik bijna dezelfde lipstick kopen, die ik eigenlijk al heb. Mijn lipsticks koop ik het liefst bij MAC of Catrice.


De blush die ik echt al meer dan een jaar, elke dag gebruik, is Lust van Make-up Store. Deze blush is echt mijn beste vriend, als ik die kwijt zou raken, zou ik echt gaan janken.. Ha Ha. Nee maar echt, deze kleur is helemaal te gek. Ik kwam erachter dat Rose Gold van Sleek aardig in de buurt van deze kleur kwam en koos er dan ook voor, om deze ook te kopen. Ik hou van deze kleur! Peachy, met een gouden shimmer.

Maar waarom kies ik toch altijd voor dezelfde kleuren en zelfde soort producten? Ik denk dat dat komt, omdat ik deze producten goed bij mezelf vind staan! Mag gezegd worden toch? Ik voel me er prettig bij en bij deze producten krijg ik het gevoel 'Als je op bent, of kwijt bent, koop ik een nieuwe!'

Nu jullie! Wat is echt 'jouw' kleurtje, zie je steeds terug komen in je stash en waarom komt dit?

Lots of love, Lotte