dinsdag 17 april 2012

Bloemenbureau - Tuinbloeiers 2012


Advertorial

Het is Lente! En dat betekend dat wij thuis al druk zijn om onze balkon en tuin zomerklaar te maken. Potten met planten en bloemen in vrolijke kleuren, daar kunnen wij niet genoeg van krijgen! Dat maakt het zoveel leuker om buiten te zitten met elkaar. Is bij jou nog een kale boel? Geen probleem. Lees verder om er achter te komen wat je hier aan kunt doen, in een handig stappenplan!Een paar kiekjes van mijn balkon, gezellig met al die zomerbloeiers!

1. Koop leuke tuinbloeiers. Lobelia’s bijvoorbeeld, margrieten, begonia’s of primula’s. Margrietjes zijn mijn favoriet! Bekijk hier de populairste tuinbloeiers.
2. Zet je tuinbloeiers in een pot.  Klinkt simpel, dat is het ook! Ga je voor een grote rieten mand, of voor gekleurde potjes. Het maakt allemaal niet uit, maar kies voor iets wat bij jou past! Ik vind het leuk om felle kleuren te gebruiken, gezellig, zomers en vrolijk.
3. En dan is het tijd om te.. genieten! Pak je tuinstoeltje er bij, glaasje wijn, nodig wat vriendinnen uit en relax. Die potten met mooie plantjes maken het vast en zeker gezelliger!

Op een mooi buitenzitseizoen!