donderdag 26 april 2012

Clinique Power Couple


Advertorial

Zijn jullie al bekend met de Clinique Power Couple? De Power Couples zijn producten die elkaar aanvullen, ze zijn nauw met elkaar verbonden en zorgen er samen voor dat je huid er nóg stralender uit ziet!

Misschien heb je last van pigmentvlekjes, roodheid, puistjes, een doffe huid of misschien al huidveroudering. Wat voor huidtype of zorgen je ook hebt, Clinique heeft voor elke huidzorg een oplossing, een Power Couple op maat. Behalve een goed huidverzorgingsproduct, zorgt een foundation er voor dat je huid er egaal en stralend uit zal zien. Door deze producten samen te combineren (aangepast op jouw huidzorg en huidtype) krijg je het beste resultaat!

Aan de hand van een aantal korte vragen over je eigen huidtype en huidzorg(en), kun je jouw perfecte match ontdekken! Dit doe je hier. Bovendien maak je dan ook direct kans om je eigen gepersonaliseerde Power Couple te winnen. Clinique geeft maar liefst 10 Power Couples opmaat weg. Lijkt dit jou ook wel wat? Doe dan direct mee en ontdek ook jouw Power Couple match!