donderdag 19 april 2012

How to: Messy side braid


Het is helemaal hot, vlechten die er lekker 'messy' uit zien. Hoe slordiger hoe beter! Alsof je net je bed uitgerold bent zeg maar. Maar zo simpel is het nog niet! Je kunt natuurlijk met een vlecht je bed in stappen en hopen dat hij er de volgende ochtend een beetje slordig uit ziet, of je doet het op een andere manier. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

Perfect gestylde vlechten zijn mooi en chique, maar messy vlechten zijn toch ook wel heel leuk! Misschien niet heel netjes, maar wel heel nonchalant en hip. En super easy om te maken. Je hebt alleen een dun elastiekje nodig en een haarspray.


Daven is een YouTuber die hele grappige en handige hair tutorials maakt! In onderstaande video legt hij uit hoe je een Messy site braid, kunt maken.
Ik heb zelf mijn haar in laagjes laten knippen, hierdoor krijg al snel een slordige vlecht, omdat de plukjes er tussen uit springen. Een messy side braid is super easy om te maken, je zou de vlecht ook gewoon recht naar achter kunnen vlechten. Maar zo aan de zijkant vind ik zelf wel heel leuk!

Lots of love, Lotte