dinsdag 3 april 2012

Maak je garderobe spring-proof!


Zo'n twee keer per jaar neem ik ruim te tijd om mijn garderobe eens een make-over te geven en opnieuw te organiseren. Het is spring time, dus tijd om mijn garderobe weer eens onder handen te nemen. Weg met die dikke vesten, truien, sjaals en dikke broeken. Hello blousejes, topjes, jurkjes en sandaaltjes!


Ik vind het heerlijk om al die dikke winterkleren in sombere kleuren weg te stoppen op zolder en al die frisse lente kleurtjes weer op te zoeken! Natuurlijk heb ik ook wat nieuwe dingen geshopt, maar ik heb ook nog genoeg leuke dingen van andere jaren. In de winter draag ik weinig kleur, maar vooral in de lente ga ik juist voor wat meer kleur, ik word er gewoon zo vrolijk van. Het geeft me ook een heel opgeruimd gevoel en uiteraard wil ik zo snel mogelijk weer in die gekleurde blousjes springen.
Ik ben fan van Chriselle, ze inspireert me echt! Ze maakte een handig filmpje waarin ze laat zien hoe je je winter garderobe om kan toveren in een spring garderobe. Handig, zeker even kijken.


Ja, ik heb goed naar Chriselle geluisterd en de volgende fashion items mogen komend seizoen dan ook niet ontbreken.

  • Gekleurde shortjes, in felle kleurtjes of in pastel. Ah, heel leuk! Bovenstaande shorts zijn van de H&M.
  • Blazers en jackets. In verschillende kleuren, materialen en modellen. Ik ben dol op jasjes, dus deze trend zal ik zeker meenemen.
  • Neon kleuren. Neon roze, neon geel en neon groen. Een beetje lef moet je wel hebben.
  • Pastel kleurtjes, zoals mint groen, zalm roze, peach, licht blauw, zacht koraal enz. Erg mooi! Bovenstaande items komen van Pull & Bear.
  • Veel jeans. Zowel in broeken als in blousejes. Chriselle combineert jeans met jeans, voor mij een tikje riskant, maar ze kan het goed hebben!
  • Colorblocking. Deze trend kennen we natuurlijk al, maar blijft ook dit seizoen door zetten. Nu ook door pastel tinten met elkaar te combineren, ook erg mooi

Nou ik hoop natuurlijk dat jullie wat aan deze tips gehad hebben en ik ben dan ook erg benieuwd of jullie je garderobe al spring-proof hebben?! Zo niet, aan de slag dan! Happy Spring!

Lots of love, Lotte