woensdag 25 april 2012

Win een tas van Bagageonline.nl !


Namens Bagageonline mag ik een tas weg geven aan mijn bezoekers, dat noem ik nog eens een leuke winactie!
Het Friese Bagageonline is sinds 2006 specialist in de verkoop van rugtassen en koffers. Naast de online winkel, heeft zij 5 winkels in Leeuwarden, Groningen en Alkmaar. Naast de ‘standaard’ reisbagage, verkoopt Bagageonline ook leuke fashionable items als schoudertasjes, beautycases, toilettassen en gymtassen. Bagageonline heeft een ruim aanbod aan tassen, dat moge duidelijk zijn. De handtassen zijn wat mij betreft de uitblinkers, wat een prachtige exemplaren zie ik er tussen! Benieuwd welke tas je kunt winnen? Lees dan snel verder!


Ik heb even goed rond gesnuffeld op de webshop van Bagegeonline, om opzoek te gaan naar een tas die ik aan jullie mag weg geven! Uiteindelijk heb ik voor deze prachtige tas van Oilily gekozen (ter waarde van 89,95 Euro), Love it! Met deze tas zou ik zo een dagje gaan shoppen, maar hij is ook prima voor school of wat dacht je van een dagje strand? Met deze tas kun je veel kanten op en hij ziet er natuurlijk erg leuk uit.
Stiekem vind ik het wel jammer dat ik deze tas zelf niet kan winnen, anders wist ik het wel! Zou je deze tas graag willen winnen, dan wil ik je vragen de volgende stappen uit te voeren.

-      Like Bagageonline (hier) en MadamLotte (hier) op Facebook.
-      Laat me weten waar jij deze tas mee naar toe zou nemen en waarom?!

Dat valt mee toch? Na een paar klikken en een reactie onder dit artikel, maak je al kans op deze tas van Oilily. Allemaal mee doen hé? Succes!

Lots of love, Lotte