maandag 30 april 2012

Win: 10 Dove giftpacks + Shoeby fashion cheque van €50Dove heeft onderzocht of de conditie van de okselhuid invloed heeft op de kledingkeuze van Nederlandse vrouwen. Uit onderzoek bleek dat de kledingkeuze van vrouwen beperkt wordt door hoe de oksels er uit zien, want wie wil er nou met onverzorgde oksels rond lopen? Dove heeft al haar deo varianten vernieuwd en verrijkt met extra vitamine E, zodat we dit voortaan kunnen voorkomen!

Ik mag namens Dove 10 leuke giftpacks + Shoeby fashion cheque t.w.v. €50 weg geven. Naar aanleiding van de Dove deo compagne, waar de link naar mouwloze kleding wordt gemaakt. Lees verder om te lezen, wat je hier voor moet doen!


Door je okselhuid goed te verzorgen, herstelt zij zich sneller van de activiteiten die de gevoelige okselheid beschadigen. Denk bijvoorbeeld aan het ontharen van je oksels. Driekwart van de vrouwen geeft aan bewust bezig te zijn met het verzorgen van de okselheid en gebruikt dagelijks deodorant.
De vernieuwde deo's van Dove is niet alleen effectief, maar ook verzorgend en bevast naast een kwart hydraterende creme nu ook extra vitamine E. Naast dat je je oksels beschermd, verzorg je ze dus ook direct.

Wanneer je oksels mooi en verzorgd zijn, zul je je vrij voelen om te dragen wat je maar wilt en op elk moment. Kom maar op met die mouwloze shirtjes, kom maar op met de zomer!

Wil jij kans maken op één van de tien Dove giftpacks + Shoeby fashion cheque? Voer dan de volgende stappen uit:


Op de Dove Facebook pagina kun je figureren in je eigen Dove reclame. Je eigen foto’s worden in de applicatie verwerkt tot een Dove reclame filmpje. Uit alle inzendingen kiest de jury, bestaande uit bureau Stijl! en de hoofdredacteur van Margriet en Dove drie winnaressen die een Stijl!workshop en een spread in de Margriet winnen. Een van deze gelukkige winnaressen wint naast deze spread ook nog een plek in de printadvertentie van Dove deodorant en een kledingcheque ter waarde van €250,-. Allemaal mee doen dus!

Succes met de winactie! Volgende week zondag maak ik de 10 winnaressen bekend op mijn site. Houd m'n site dus goed in de gaten.

Lots of love, Lotte